20 שנות מוזיקה...

tatababa

New member
20 שנות מוזיקה...

מה הרגע הכי משמעותי מבחינתכם בקריירה של קיילי?

מבחינתי?

או לדעתי?
כי מבחינתי הרגע החשוב ביותר בקריירה של קיילי היתה הופעת ה"קאמבק" שלה עם Spinning Around ב- G-A-Y ב- 19/6/2000 (שזו הפעם הראשונה שראיתי אותה live)
סתם. לדעתי יש כמה נקודות ציון חשובות. אני חושב שאחת הבולטות היא ההופעה באולימפיאדה- בטקס הפתיחה. מרגש ומדהים. ההכרזה עליה עשתה לי צמרמורת... חבל רק שהיתה יותר מידי רוח

SA שנכנס למקום הראשון בבריטניה

לאחר 10שנים שחונות. בחיים אני לא אשכח את הראיון הטלפוני שהודיעו לקיילי על המקום הראשון ב Radio 1 והיא בכתה , ואני בכיתי ביחד איתה. מי יודע איפה קיילי היתה היום בלי ההצלחה של SA ו LY .

ommc

New member
גם מבחינתי...

החזרה שלה למקום הראשון עם SA, גרם לי להיות מאושר שאחרי 5 שנים שחורות היא חזרה לפסגה!!! ועוד כזמרת פופ נטו

ommc

New member
נצל"ש - מישהו נוסע לראות את הופעת..

הקאמבק של השנה..ג'ייסון דונובן? הוא כנראה גם ישיר את EFY עם הקהל ויהיו את המילים מוקרנות....חחחחח אני נוסע ללונדון בסוף יוני לעוד שבוע של כיף...מי בא? רן?

אממ..

מבחינתי, ואני לא מעריץ את קיילי אבל מחבב את מרבית שיריה ואוהב את חלקם, מבחינה מוזיקלית "קיילי מינוג 94" זה ה-דבר שקיבלנו מקיילי עד היום..

מה אדיר בו ?

יש בו 3-4 שירים מצוינים , כל השאר fillers עצבניים...מתחת לכל ביקורת.

tatababa

New member
בוא נראה...

1. Confide In Me - מיותר אפילו לדבר עליו.. 2. Surrender - היה צריך להיות הסינגל השני. פשוט שיר מעולה. 3. If I Was Your Lover - דרעק! 4. Where Is The Feeling - שיר פופ נחמד מאוד, אבל הגרסת אלבום יבשה ביחס לגרסאות האחרות. 5. Put Yourself In My Place - קלאסיקה! 6. Dangerous Game - ייחודי בכל הקטלוג של קיילי עד היום.. 7. Automatic Love - היה צריך להיות סינגל 4 מתוך האלבום לדעתי. 8. Where Has The Love Gone - נכון להיום מדובר בדאנס מיושן ולא מוצלח. אולי בתקופתו הוא היה טוב, היום מדובר בדרעק! 9. Falling - שיר יפייפה, אבל מונוטוני מדי. היו צריכים לשבור אותו קצת עם שירה של קיילי.. 10. Time Will Pass You By - נשמע כמו גרסה סוג ב' של Movin' On Up. 11. If You Don't Love Me - קיילי עם פסנתר, מה עוד אפשר לבקש?! 12. Love Is Waiting - דיסקו פופ נפלא לדעתי. היה יכול להיות סינגל בכיף אם היה כלול בגרסה הבינלאומית של האלבום.. * Nothing Can Stop Us - צ'יל אאוט מדהים לדעתי. בכיף היה יכול להיות בתוך האלבום עצמו. * Love Is On The Line - לא ברור למה לעזאזל זה נשאר בחוץ?!?!?! השיר אדיר! (אם לא השיר הכי טוב שקיילי הקליטה באותה תקופה....)

KM94 מאופין בסחבת איומה של שירים

כל שיר שם נמתח כמו מסטיק עד לממש טעם רע. חוץ מ CIM , PYIMP ו DG אני לא מוצא בו שום דבר מסעיר ומיוחד. אלבום בינוני.

ommc

New member
מה זה Love Is On The Line ???

אני לא מכיר.. מי יכול לשלוח לי? עומר

למעלה