20 מליארד דולר......

20 מליארד דולר......

זה ההון שנמצא בידי ערפאת (עפ"י מסמכים שנמצאו בלשכתו).... וזה לא נגמר בכך, בחלק מתקציב הסיוע של האיחוד האירופי שיועד למטרות הומנטריות כביכול (נו כן בטח שיקום טרוריסטים) הועבר ע"י הרשות למימון למימון הטרור.בלי בושה.! עוד נמצא במסמכים שהולך שרון להראות לבוש שערפאת מחזיק בתים פרטיים יוקרתיים באירופה. כמו גם מוסדות "חינוך" ברחבי העולם לפלשתינים, שמן הסתם לא מלמדים חשבון והנדסה....(נתונים מאתר סטארט) אבל היום אירופה, ארצות ערב ואפילו ארה"ב הפכו אותו למנהיג לגיטימי שנלחם למען זכויות עמו. מי חלם שכל מנהיגי אירופה ( טריה לארסן וחבריו) ירצו להפגש עם הנבל הקטן הזה שגרם פה לסבל של של מדינה לתפארת וישות שלמה. והם ייתנו לו אהדה בגוף האירוני הזה שנקרא "מועצת הבטחון"-איפה הבטחון ואיפה המועצת????... היה צריך להעיף אותו כבר מזמן לכל הרוחות (תוניס עיראק או כל ציר רשע אחר בעולם) ,כמה חבל ששרון (רה"מ מצויין). לא הלך עם זה לבחירות .ולעזאזל אירופה...כל פעם שהם אומרים מילה רעה, מתרחש פה משהו טוב. זה לא אומר משהו??? הוא לא שווה אפילו את הנשיקה של אחמד טיבי....גם סוהא כבר הבינה את זה מזמן! צריכים לחכות למנהיגים פרגמטיים יותר. נוסייבה, רג´וב או אפילו דחלאן שלו סיכויים טובים לרשת את ההנהגה. אגב: עברנו כבר ימים רבים אחרי "חומת מגן", ועדיין לא שמעתי על פיגוע שהגיע מאחת הערים הפלשתיניות בהן פעם צה"ל...איפה כל אלה שאמרו שכשנצא משם יתחדשו הפיגועים???. נהפוך הוא : היום רואים יותר אנשים עם חיוך על השפתיים...והנה פעלנו לאחר הפיגוע באדורה, בחברון, והופה: שקט!!!! לכל השמאלנים: אני מרשה לכם לצאת כבר מהחורים!!! מחר יש לי גדנ"ע עד יום חמישי בבסיס סיירים (שריון). זה הולך להיות:

הלוואי שהמצב ישאר כך

אבל אני עדיין מעריך שבתוך חודש-חודשיים הכל יחזור ל"קדמותו",עד כמה שזה עצוב להגיד. כשנכנסנו לשטחים זה לא היה במטרה להרוס את תשתית הטרור.זה היה במטרה לפגוע בה.אז הרגנו 10,20,400,1000 מחבלים,אבל מנקודת מבט של בן אדם הגיוני:רוב הסיכויים שיקומו אחרים במקומם.בשבילי חיסול הטרור הוא לחסל כל חבר,חברה ומנהיג של תנועות הטרור.להרוג כמות של טרוריסטים,גם אם היא יפה,זה לא מספיק. מה אני יגיד לך,אני מקווה מאוד שאני טועה.

למעלה