2

2

2 יתרונות מצאתי בחורף שהלך לאיבוד: 1) קל יותר לקום בבוקר. 2) לא צריך להכניס בגדים למיבש. מצד שני (ותמיד יש צד שני)- 1) בין כה וכה קל לי לקום בבוקר. 2) לתלות כביסה ב-12:00 בלילה בחוץ יותר טוב
אז אם ראיתם אותו-קריר, סוער, מלא באקשן ורטוב-תגידו לו שאני מתגעגעת.

magic40

New member
לא אוהבת אותו בכלל../images/Emo46.gif

ולכן גם אם אראה אותו לא אמסור לו אז עליי אל תבני ננ בננה
מכורה ל

jane34

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

גם אם אני אראה אותו
אגיד לו לחזור עוד הרבה זמןןןןןןןןן אולי בכלל לא! אתמול ישבתי לי בחוף הים ב
עם
השתזפתי קצת והייתי קצת עצובה שכחתי את בגד הים בבית......אז ישבתי בלי...... יש הרבה
(יונים ), מלא
, מלא גלים, מלא צדפים, מלא
אופק מדהים.... לא חשוב איזה יום העקר יום יום ים......... אם הייתי בלינד דייט באור יום איך זה נקרא:SUNNY DATE.........??????? היה אחלה..... אין כמו לאכול
כשמנקים את כללללללללללל העצמות הקטנות אחרי שהוצאה לה האידרה שלמה.....טרזןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!
טריים מהים ...קצת מלח...לימון.....סלט.....
ממש רסיסים לריסים.......

jane34

New member
צ'טערת אין לי שחות יוצאות ב../images/Emo56.gif

ניסיתי בעזרת הטלפתיה......מצטערת כנראה שהיית חסומה לקבלת מסרים
מי ש"הגיע לבקר" היו אמא שלי ששאלה לפשר הבליינד דייט וורד שהתקשרה לשאול אם אני צריכה גלגל הצלה.....אה כן, גם טרזן התקשר....לראות אם זה הסוף שלו או לא......אפלו הינחה אותו איך אני אוהבת את ה
שלי..... אין כמו להרגיש את החול בכפות הרגליים ואת קרני השמש בעיניים...... מתה על הים, אך יותר אוהבת את הקיץ.....חורף...בעעע קישתאאאאאאאאאא

יערית

New member
דווקא

קריר ראיתי עם רטיבות מסויימת לקראת הערב, אבל זה לא האחד שאת מדברת עליו,האחד הזה יגיע יחד עם משיח בן ברד.

מקפיצים

New member
יש לך אישור ממני

להכניס כביסה למייבש בכל מזג אוויר. אנחנו אשמים שאת כפייתית (תולה כביסה ב-12 בלילה...)?! תשאירי לנו את הקיץ החורפי הנפלא הזה. מקפיצה ... שמנצלת את שעת ארוחת הצהריים ללכת לטייל ליד הים במזג אוויר הזה.

למעלה