2 > HCG

פאקא

New member
2 > HCG

פייר, זו לא המשוואה הכי עצובה בעולם ? ואחרי כל כך הרבה הורמונים (חודשיים!!) לא חבל על הביזבוז... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
חברת מועדון ה- 5 פאקא

חברתי היקרה.. ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

מחבקת אותך חזק חזק..
את חושבת שאם נאסוף את כל הבטאות של כולן אז אולי נצליח להגיע להריון אחד קולקטיבי??
גם אני היום עשיתי בדיקת בטא.. ונחשי מה?? שלילי!!! יש אפשרות שבדקתי מוקדם מדי.. כי אני לא ממש בטוחה מתי היה ביוץ שלי.. אם בכלל!! מקווה שתצאי מהר מאוד מהדכאון - שלא אשאר לי לבד "במועדון ה 5 " שלך חברת מועדון ה 5

פאקא

New member
תודה מתוקה

אנחנו גם יכולות לחבר את הריריות שלנו... אני אחזיק לך אצבעות לימים הקרובים
ובינתיים (ובלי קשר) אנסה לגרד את עצמי מהרצפה ריבועים כבר יש לי על הגוף בגלל המדבקות שאני מדביקה, עכשיו רק צריך נקודות כאלה וכבר לא יבדילו ביני לבין הרצפה מאחלת לכלכן בטא ענקית ממש בקרוב! חברת מועדון ה- 5 פאקא

נולי3

New member
חזק ואמץ (כפי שאומרים בצופים) ../images/Emo13.gif

אני לא כ"כ מבינה מה אומרת תוצאת הבדיקה שלך, אך כבר הספקתי להבין מה אומרת בדיקת בטא שלילית... אז שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך הדרך

מם 1971

New member
מסכימה

המשוואה הזאת היא משוואה עצובה וכל כך כל כך כואבת, במיוחד לאחר הציפיות והתקוות. מאחלת לך שבפעם הבאה הבטא תינסק לגבהים חיוביים

blessed

New member
בדיוק כמו שהגדרת את זה

המשוואה הכי עצובה בעולם. נורא מצטערת לשמוע שזו הבשורה שקיבלת. שולחת לך
ומחזיקה כבר מעשכיו אצבעות שבחודש הבא תקבלי מספר הרבה יותר גבוה במשוואה.

נוטשי

New member
|חלפאקא קבלי חיבוק לעודד

גם אני אחרי בטא שלילית מכירה את ההרגשה, בעזרת ה' פעם הבאה זה יצליח!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif פאקא../images/Emo24.gif

מילא אי שוויון אבל למה אי צדק
? מחבקת חזק ושולחת כוח לקום מהקרשים ולהמשיך הלאה. אתמול בכית, היום בודאי היית עצובה, אבל מחר זה כבר התחלה חדשה. למרות הרצון להסתער, אני ממליצה לך לחכות עד שהשיבושים של ההורמים יתאדו לך, ולקוות שבפעם הבאה תעלי למועדון ה9 טורבו
.

בולה101

New member
זה עוד שלב בדרך שצריך לעבור

ואני אפילו לא טרחתי לברר את הערכים. כל כך מבינה אותך ואת ההרגשה במקום בו את נמצאת עכשיו. המלצה שלי- קחי לך את הזמן כמה שצריך להוציא הכל החוצה. תתרוקני ורק אז יתפנה מקום חדש לאופטימיות ולכוח לטיפול החדש שבדרך. רוצה לחבק אותך חזק חזק אז קבלי מפה ממני אליך חיבוק
חזק ומועך. ודעי לך שהתינוק שלך ושל כולנו מחכה לנו ממש קרוב ממש מעבר לפינה. אז תהיי חזקה . ותהיי אופטימית. וגם אם החודש לא מזריקים ולא עושים כלום ורק מחכים למכשושה הבאה שתבוא כדי להתחיל טיפול חדש (כמוני) קחי את זה בקטע חיובי. תנוחי לך . תשאירי בצד לחודש את המרוץ המטורף הזה. תתענגי על אישך בסקס פרוע... כן כמה שאפשר בלי לחשוב על זריקות, הורמונים וביוץ ובלי כל הנזילות שם בפנים. כן מי יודע אולי זה יבוא ספונטני. אז שוב חיבוק חזק ונשיקות. ודעי לך שכולנו פה בשבילך גם ברע והלוואי שרק בטוב. תהיי חזקה.

למעלה