2.4 או 2.4.1 - איזה להתקין?

• פותח הנושא q8z
  • פורסם בתאריך

q8z

New member
2.4 או 2.4.1 - איזה להתקין?

ראיתי ברשת שיש ציונים טובים לגירסא 2.4 אבל כנראה גירסא 2.4.1 יותר מתקדמת מה להתקין? האם אולי דווקא בגלל שגירסא 2.4.1 יותר מתקדמת אז היא יותר מסורבלת(תוכנה עם יותר אפשרויות יכולה יותר להכביד על המחשב)

r o n e n2

New member
לא הבנתי אתה מתכוון לגירסה באנגלית או בעברית?

אז זה בעיברית מאיפה המקור ההורדה? כי באתר בעיברית יש רק גירסה 2.3.1 שהוא לא רע בהחלט אז למה גירסה אתה מתכוון ומאיפה אתה מוריד? תודה רונן

נתנאל531

Well-known member
רק 2.4.1

כי 2.4 מגיע עם באג המספרים הידוע. אפשר להוריד את 2.4.1 ועליו חבילת שפה עברית, רק לחפש קצת ולמצוא.

q8z

New member
האם קודם מתקינים ואח"כ מוצאים פלגין לעברית?

q8z

New member
כוונתי לאנגלית

רק בגרסא 2.3.1 ניתן לכתוב מלל בעברית? אם אני אוריד מהאתר הזה את הגרסא 2.3.1 - אני אקבל תמיכה מלאה בעברית? ואם לא תוכל בבקשה לתת לי קישור שכן

r o n e n2

New member
נתנאל. ממה שהבנתי זה לחלונות לינוקס ולא

לחלונות ויסטה וXP וחוץ מזה מה ההבדל בין גירסה 2.3.1 לגירסה 2.4.1 ואני חיפשתי קישור בגוגל ומה שהגעתי היהלפורום של לינוקס האם גירסה 2.3.1 שהיא בממשק מלא בעיברית (תפריטים) שהוא במימון ממשלתי שונה מגירסה 2.4.1 שגם בממשק עברית? אם כן מי פיתח אותו? וגם כעת עובדים על 3.0 אך כנראה שיהיה מוכן רק במהלך 2009 ובמידה ויהיה מוכן מה לעשות לדרוס את 3.0 על 2.3.1 הקיים או קודם למחוק את 2.3.1 ואז להוריד 3.0 בעברית שיבוא או שאין צורך. תודה על סבלנותכם רונן

q8z

New member
תמיד לפני התקנה יש להסיר את הגרסא הישנה

ממשק בעברית

בכל הגרסאות ניתן לכתוב ולקרוא בעברית. אם אתה מעוניין בגרסה עם ממשק עברי 2.3.1 . אם אתה רוצה לקבל את התוספות החדשות, ואתה מוכן לעבוד עם ממשק באנגלי ,כדאי להוריד את אופן אופיס 3. לגבי הגרסה העברית לגרסה 3 , התחילו לעבוד על זה. נקבל עדכון בקרוב.

למעלה