2-3 שאלות די מוזרות

2-3 שאלות די מוזרות

בעקרון אני סטרייט, עד כמה שידוע לי :)
אם אני רואה בחורה בחדר כושר או ברחוב זה יתפוס את תשומת הלב שלי, אם אני מתאמן בחדר כושר ויש בחורות שנראות טוב אני אח"כ חוזר הביתה די חרמן, למרות שאין לי ליבידו מטורף בד"כ או משהו - אני חושב שאני מאונן יותר מידי.
מצד שני - גברים? הגבר הכי נאה והכי חתיך מבחינתי זה כלום, אוויר עד דוחה(ת'כלס גברים הם בבונים שעירים :) )

אבל בזמן האחרון התחלתי להכנס לקטגוריית הטרנסקסואלים בכל מיני אתרי פורנו ואני חייב להודות שזה מדליק אותי, אמנם יש שם הרבה איפור, שיער ארוך וכו' אבל יש ב-בירור גבר שמקיים יחסי מין עם גבר אחר עם זקפה(טרנס על טרנס או גבר עם טרנס) מצד שני גם שם ברגע שמראים את הגבר "הרגיל" מבצע מין אוראלי בטרנסית או נחדר אני מדלג על הקטע הזה כי זה קצת מגעיל אותי לראות את הפנים של הגבר או לראות אותו נחדר, כשזה להיפך והטרנסית מבצעת מין אוראלי או נחדרת ובמיוחד בתנוחה שרואים את הזקפה שלו/ה בזמן שהיא נחדרת אני נדלק(יושבת על הגבר כשהפנים שלה והאיבר מין לכוון המצלמה), במיוחד אם יש לה/לו זקפה תוך כדי.
תוך כדי שאני כותב על הזה עכשיו אני מתגרה למען האמת..

מה זה אומר? אני גיי? אני לא גיי? לא שזה משנה לי מידי באיזו תווית אני אהיה אהיה מוגדר כי אנחנו כבר ב2015, אבל זה מסקרן אותי לדעת.
אני צריך להוסיף כמה דברים מהותיים: אני בתול בן 33(כן...) אני מאונן יותר מידי(וכנראה שבגלל זה אין לי ליבידו חזק מידי) ויש לי לדעתי איבר מין קטן ואני כל החיים סובל מעודף משקל.
האם יכול להיות שהפ'טיש הזה של הטרנסיות זה בגלל שהסף הגירוי שלי כבר גבוה מידי שפורנו רגיל לא עושה לי את זה?
האם זה גם בגלל שיש לי איבר מין קטן וזה גורם לי להרגיש פחות חריג?
האם זה בגלל שאני כבר כ"כ "נואש" שאני חושב על האופציה הזאת של טרנסיות?

הייתי מוסיף עוד פרטים ועוד שאלות אבל נראה לי שגם ככה חפרתי, אשמח לתשובה.

גירוי מיני

שלום לך,
מיניות זה עולם ומלואו וזה לא משהו סטאטי. משמעות הדבר שהמיניות שלנו נמצאת בתהליכי שינוי כל הזמן בין אם אנו מודעים לכך או לאו. לגבי השאלות שלך האם אתה גיי - ממש לא אומר. בנות טרנסיות בהחלט יכולות לגרות-לדחות גברים. בכלל שילוב של משהו מושך עם משהו אסור/דוחה זה גירוי חזק. ולגבי למה זה קורה לך יכול להיות של הסיבות נכונות, יכול להיות משהו אחר. ממה שאתה מתאר נשמע שאתה לא מרוצה ממה שקורה לך בתחום ואם זה כך מה אתה מתכוון לעשות כדי לשנות את זה?

אני לא חושב שיש משהו שאני יכול לשנות

אני לא רואה משהו משתנה בזמן הקרוב אם בכלל.
אני נראה סבבה מבחינת פנים, יחסית גבוה ורחב אבל יש דיסוננס בין איך שאני נראה כביכול למה שאני באמת - מה שיכול להראות כבחור חסון ורחב כשאני עם חולצה זו לא המציאות כי אני פשוט שמן עם עודפי עור, עודפי העור זו הבעיה העיקרית אגב ואני לא חושב שיש משהו שאני יכול לעשות בנידון גם כשהייתי
20--30 קילו פחות ובמשקל תקין/טוב זה עדיין לא נראה אסטטי(כשהייתי יותר צעיר הייתי עם עודף משקל של 50 קילו והורדתי כנראה מהר מידי).
אני כאמור נראה יחסית גברי וחסון ובלה בלה ומצד שני יש לי אביר מין די קטן, שזה שוב בנוסף להכל יאכזב בחורה שמצפה למשהו אחר לגמרי ממה שאני נראה לכאורה.
מכוון שאני בתול אני גם די בטוח שאם כבר אני כבר אהיה אם בחורה יקרו אחד משני דברים - או שאני אגמור תוך שניה או שלא יעמוד לי בכלל מהחשש שמה שהיא תראה זה זין קטן ומביך.

לא רואה ת'כלס מה אני עושה הלאה.

איבר מין קטן

תקשיב.
עניין גודל האיבר הוא הרבה הרבה בראש שלכם. נכתבו לא מעט מחקרים ששאלו נשים על העדפות שלהן על גודל האיבר ורבות מהן ענו שזה לא הגודל כמו מה שאתה עושה עם זה.
אני יכולה להבין את העיסוק והרצון שיהיה לך איבר מין גדול לתפארת מדינת ישראל ואם אפשר ארה"ב. הרצון הזה שותף לגברים רבים ומחוזק ע"י תעשיית הפורנו ששם כל האיברים הם ...
לגבי עניין עודפי העור, אכן בעיה . אני עובדת עם כמה בחורים ובחורות שעברו תהליך של הרזיה עם קיצורי קיבה ועודפי העור שנותרים ועד לניתוח שהוא מורכב של הסרת עודפי העור, מייצרים הרבה מבוכה ורצון להסתיר.
אז מה עושים? אחד במידה ורלוונטי ותגיע למשקל אידאלי שלך כן יש לשקול את הניתוח הזה
בינתיים תחשוב שאתה יכול להכיר למשל בחורה עם בעיה דומה לשלך , יש לא מעט כאלו, ואז זה פחות מביך לא?
ולגבי בעיות בתפקוד שפיכה מהירה או בעית זקפה גם לזה יש פתרונות. אם זו מישהי שתיצור עמה קשר רגשי קודם לסקס, הכל יכול ללכת הרבה יותר טוב ורגוע. ואז גם אם יקרו תקלות זה יתקבל אולי יותר בהבנה ובפחות לחץ. כשתגיע לגשר, דבר איתי ואשמח לעזור.

למעלה