2 3 הקשב!!!

meital17

New member
2 3 הקשב!!!../images/Emo11.gif

שלום לכולם
יש לי חופשה מהטירונות, ואני אחזור בכוחות מחודשים. זאת טירונות מקוצרת כך שזה לא כל כך נורא, ובכלל אני מגדירה את זה כחוויה. אז מה המצב איתכם
פיספסתי משהו חשוב

מיטלוש ../images/Emo25.gif

איך ההרגשה להיות טירונית? איך הטירונות, קשה? ספרי חוויות.....

נזנז

New member
מיטלי ספרי ספרי ספרי

איך היה בבקום במסלול החיול? איפה את עושה טירונות? איך הבנות שאיתך? כמה זמן הטירונות שלך? והאם במקלחות יש מחיצות?

meital17

New member
תשובה

הטירונות לא קשה, רק צריך ללכת לפי החוקים שלהם ולעמוד בזמנים- מאוד חשוב.

shambi

New member
לפי נושא ההודעה נראה שנכנסת לזה....

רק שלא תעשי לנו טירונות.. יש כאלה שעדין סובלים משעמום טוטלי מה יש לך לספר לנו? למרות שאני בטוחה שחצי מהדברים שתספרי לא ידברו אליי..

shirakl

New member
מיטלוש../images/Emo24.gif

כמה טוב לראות אותך כאן שוב
ספרי חוויות מהטירונות, ומהר

meital17

New member
שלום שלום- חוויות ותשובות

אז ככה, כמו שאמרתי יש לי טירונות מקוצרת כך שעוד השבוע (יום רביעי) זה נגמר. אני הולכת לתפקיד רכזת מתגייסים, אל תשאלו אותי עדיין מה זה כי אני אוכל לענות הרבה יותר טוב אחרי הקורס עוד 4 שבועות בערך. אז סך הכל שרשרת החיול הייתה מאוד קלה, לא מרדשת במיוחד. הזריקות הן שטויות, פוטו רצח=פוטו רצח- כולם יוצאים נורא. אני לא זוכרת את כל השאלות, למי ששאלה אם במקלחות יש מחיצות אז כן, אבל בלי וילונות, תאמיני לי שזה לא יפריע לך, כל מה שתירצי זה מקלחת וגם ככה זה רק 2-3 דקות כי אין זמן. למזלי אני ישנה בביתנים כאלה ולא אוהלים כך שזה לא נורא. האוכל מגעיל. תביאו הרבה כסף קטן למכונות ולשקם בכלל. אנשים- קנו חולצות לבנות לשים מתחת למדים- הרבה הבדל וזה מאוד נוח. קנו נעליים שחורות תיקניות (קיבוק וכו') זה יקל כי לא תצטרכו להיסחב עם נעליים אחרות. זהו נראה לי. אם יש עוד שאלות אז סבבה. יאללה ביי

you in the army now

איזה בעסה אני מתגייס כמעט עוד 4 חודשים...אבל סבבה שאת עוד ממשיכה לשמור על קשרב פורום,המשיכי כך אחותנו .

ליטן א

New member
עוד שבועיים בדיוק...

את האמת, אני לא יודע איך לאכול את זה.. יום שני בעוד שבועיים, אני הולך לצבא..

shirakl

New member
גם החבר שלי...../images/Emo4.gif

(MUSIC IS MY LIFE) אתה אמור לדעת מי זה... לא יודעת מה איתו, אבל אני מתקשה לאכול את זה

למעלה