2-3 דברים לי אליכם...

ברודי

New member
2-3 דברים לי אליכם...

1. מצאתי עמוד תמונות של ג'ס עם תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת פשוט... לאכול את המחשב
סתם סתם...
מינימום לרייר על המקלדת
. 2. היה לי נדמה שהיו לי המון דברים חשובים להגיד ופתאום גיליתי ש-א. הם לא כאלה חשובים וב. שכחתי את כולם. אהה! היה ב- E! בטלויזיה כזה-כאילו על ג'ס.. תסקיר כזה על הקריירה שלה, לא יודעת למה בחרו דווקא עכשיו לעשות את זה אבל אם יצא לכם לראות את החדשות שלהם אולי תזכו לראות גם.. שווה צפייה. [נפלתי על זה בשיא המקריות!! באמת!! אני לא צופה ב-E...
] 3. הדבר האחרון שרציתי להגיד זה.. ש... מעניין איך יתרגמו את השם של הסרט AWAKE לעיברית
. כאילו- התעוררות?
ער?
יש למישהו עוד רעיונות? 4. אחרון, באמת. ג'ס כמעט מקבלת דו"ח. מעניין איך היא יצאה מזה בסוף
תמונה דנדשה...

kakroto

New member
אולי ערנות...?

כן, ערנות נראה לי מתאים... למרות שאי אפשר לדעת איך הם יקראו לסרט, לפעמים הם הורסים תשם המקורי. הורדתי גם אני לא מזמן תמונה שלה מביטורנט, תמונה מוכרת - בבגד ים על חוף ים, מישהו שם כבר תתמונה פה.. אבל התמונה שהורדתי שוקלת 50 מגה בערך, יש לה רזלוציה גבוהה - וזה בעיה להפעיל תתמונה במחשב שלי, לקח לי חצי שעה בפעם האחרונה.. כנראה זה הצילום האורגינל שצולם במצלמה דיגיטלית ואז הפכו את זה לרזלוציה נמוכה ופירסמו, כדי שיהיה אפשר לראות מבלי לחכות חצי שעה. רציתי בהתחלה לעלות לפורום אבל אז נזכרתי שהיא אפשר יותר מכמה קילובייטים.

ברודי

New member
ערנות זה מעניין...

בהתחלה חשבתי שזה לא מתאים כ"כ לסרט אבל ככל שאני חושבת על זה יותר.. הרי הסרט מדבר על אדם שההרדמה של הניתוח לא פועלת עליו והוא מרגיש את הניתוח אבל לא יכול להגיב [משהו כזה לפחות
] וזה סוג מסוים של עירנות. יכול להיות שהם באמת בסוף יבחרו שם שבכלל לא זהה לשם באנגלית כמו- "ההרדמה" או כל שטות אחרת
או שהם ישארו עם השם המקורי- awake גם זה קורה לפעמים... בקשר לתמונה, אני בספק אם גם מהמצלמה הדיגיטלית של הצלם זה יוצא בגודל כזה עצום כמו שתיארת. רוב הסיכויים שהתמונה הגדולה הזאתי היא תוצאה של סריקה. בדר"כ אנשים שלא יודעים לסרוק לא משנים הגדרות ויוצאות להם תמונות ענק.

kakroto

New member
גם תשם של הסידרה prison break הרסו

יכול להיות לא יודע... אבל אחרי שהתמונה עלתה לי במחשב, שמתי לב שאיכות היא הרבה יותר טוב מכל תמונה אחרת שראית. ויש כאלה מצלמות... אבל הם יקרות, משהו כמו 40 אלף שקל, ראיתי כאלו בזאפ. גם הרזלוציה הזאת מתאימה למצלמות היקרות האלה.

ברודי

New member
למה מה רע בנמלטים?

התרגום המילולי הוא- "בריחה מהכלא" אבל נמלטים הרבה יותר קליט לטעמי. אגב סידרה מצוינת!! מדהימה שחבל על הזמן... וזה לא הגיוני שתהייה מצלמה שתצלם תמונות בכזאתי איכות שאי אפשר יהיה אח"כ לפתוח אותם במחשב. אני אפילו שקל לא הייתי משלמת בשביל אחת כזאתי
שלא לדבר על 40 אלף.. תראי יכול להיות שזאת תמונה עם איכות מטורפת ויכול להיות שלא. אני לא חושבת שלנו כגולשים פשוטים זה משמעותי... אולי לכאלה שעובדים בעיתונים וצריכים להדפיס את התמונות האלו.

kakroto

New member
לא יודע, יש מילים שאף פעם לא יתאימו

בדיוק, גם אם זה הפרוש המדויק... והימלטות טיפה יותר יתאים, נראה לי, ככה הרבה חשבו שיקראו לסרט. וה באמת אחת מהסדרות הכי יפות שכרגע יש, זה ואבודים. אני יודע, בגלל זה אמרתי בהתחלה שזה כנראה התמונה האורגינלית של זה שצילם, כי רק הם משתמשים במצלמות יקרות כאלה.

למעלה