2,200 ראנדורי

../images/Emo11.gif סלבו, קפוץ אלי למשרד...

יש לנו הצעה לשיתוף-פעולה עסקי עם J-date, צריך לעבור על כמה נקודות...

אני יכול לדמיין את זה:

"סיפורי אהבה במפגש הפורום" - היא אמרה לי, קונבנווה, סנסאי, אז קדתי בחזרה - ראיתי אותו, חמוד, לא שומר על הפנים בצד שמאל, גורר רגל אחורית בזן-קוטסו דאצ'י - ניסיתי לשאול איך קוראים לה, היא הגיבה בקרוס לכליות - הוא התחמק והכניס לי את הלו-קיק. התאהבתי - הצעתי לה לצאת לקפה, היא הגיבה במוואשי ללסת - באמבולנס בדרך החובש אמר שזה לא יותר מניתוח אחד קטן ולאכול מקשית במשך שלושה חודשים - מה אני אגיד? מאז אנחנו ביחד! sounds like a plan

ענק../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראיתי את עבודת המותן שלו - ופשוט הת... הצ'אקוגן (לוחמת עיניים) שלו פשוט מיסמרה אותי במקום. התעוררתי לשמע הקיאי שלו, וראיתי אותו מבצע קאטא מתחת לחלוני.

ובהזדמנות זו

אני מאחל
לכל בעלי הדרגות החדשות (היום היה האימון המסיים), ובמיוחד לארבעת השודאנים החדשים
.

הח‏תול

New member
מזל טוב מכל הלב../images/Emo54.gif

מזל טוב מכל הלב לכל משתתפי 100 ראנדורי וכמובן לקאנצ'ו רוני, הבלתי נלאה !!! כל הכבוד ויישר כוח. אתה פשוט מחובר לאיזה מקור אנרגיה לא ידוע. ליבי כרגיל איתך קאנצ'ו רוני.

קאוס

New member
מזל טוב למשתתפי 100 הקרבות../images/Emo24.gif

אחלה אימון עם אנשים רציניים ומשקיענים. המשך מוצלח מובטח עם האנרגיות של קאנצ'ו רוני קלוגר. דם יזע והמון שמחה ....מזל טוב ליודאנשה החדשים - עמיחי גרנביץ, נועם גבע, סהר נחום ויואב בלוך. כמו שקאנצ'ו רוני אומר לשחורות החדשים "עכשיו מתחילים ללמוד באמת אומנות לחימה" אז קדימה חברים אל האור וההארה. מאברוק לכווווווווווולם

למעלה