2.2.06
|נצנצים|

2.2.06../images/Emo65.gif|נצנצים|

יומולדת לאח שלי יומולדת לסבא שלי בגרות בספרות

miracle16

New member
אפצ'יייייייייייייייייייייייי

אני עדיין מקוררת.. מאוד (יאבא כמה אפצ'י עשיתי היום)והטישיו נגמר
אתמול היה יום מבאס.. מ-א-ד.. אבל בסופו של דבר התעודדתישיעור פרטי... מבחן בלשון לתלמידה שלי.. אין לי כוח כבר היא הורגת אותי ובגללה ויתרתי על נסיעה לאחיינית שליהיום רוצים לצאת למועדון.. לא יודעת אם בא לא.. מה גם שהסבילות שלי לעשן ולצפיפות יורדת פלאים כשאני מנוזלת ומשתעלתאה ותשמעו קטע מצחיק.. פתאום בערב מצלצל הטלפון ואני מרימה ושומעת את אחיינית שלי מדברת ג'יבריש ונותנת הרצאות לטלפון (תזכורת היא בת שנה ואוצר המילים שלה מסתכם באבא) ושמעתי קצת את אמא שלה מדברת אליה.. ואז שמעתי אותה אומרת יעלי לא אוכלים את הטלפון!מסתבר שהפושעת הקטנה לקחה את הטלפון והתחילה לאכול אותו ובטעות חייגה למספר האחרון שהיה שמור בטלפון שהיה אנחנו.. ואמא שלה בכלל לא שמה לבזה היה קורע

miracle16

New member
פאקינג שיט אני בטוחה שהיו רווחים

בהודעה המקורית שכתבתי! לאן הם נעלמו?!

yavin

New member
שיהיה אחלה של יום../images/Emo70.gif

בהצלחה לנבחניחם בספרות
הולך לעבוד
חוזר לישון
באים אלי חברים
נפגש עם כמה חברים
ואולי נצא =]

SomebodyElse

New member
אממ

היום אני נפרדת מהאנשים בעבודה
.. ואז אני כנראה אפגש עם חברה בדיזינגוף. יום מוזר. אני מקווה שלא קר מדי בחוץ.

Liza1987

New member
יום מקסים לכולם.. ../images/Emo24.gif..

לפני הכל -בהצלחה בבגרות..
.. ו.. היי.. גם לאחי יש יום הולדת.. ולחברה שלי..
.. הממ.. שיעור נהיגה עוד מעט.. נפגשת עם חברים מאוחר יותר.
.

יומטוב ../images/Emo140.gif.

ישנתי מלא
. היה כיף
. סידרתי את החדר (סופסוף), ראיתי את שני הפרקים הראשונים של פרשת השבוע (יחי ה VOD
). עוד מעט עבודה
. שיהיה לכם אחלה יום.

SuGaRBabe1

New member
תמיד אוהב תמיד נפגעעעעעע ../images/Emo79.gif

חברה שלי לקחה חופש מהצבא היום אז סתם הסתובבנו בתל אביב ואכלתי פסטה טעימה :] ואיזה ערס ביקש ממני ת'טלפון שלי אבל הוא עשה את זה בצורה כלכך חמודה :[ היה קשה להגיד לא. ועכשיו אני הולכת לפגוש חברות אחרות שלא ראיתי כל השבוע... ופתאום נורא נחמד ללכת לכלמיני מקומות במיוחד אחרי שכל השבוע הייתי בבית וריחמתי על עצמי. אה וחברה שלי הכינה לי רשימת ציוד לטירונות ממש טובה ויפה ומושקעת כזאת... ואמאלה עוד 20 ימים :[[[[[

למעלה