2-0 לeisenwoman

gal1983

New member
2-0 לeisenwoman

חצי ביקורונות חצי תקווה והרבה הרבה מוזיקה טובה. בתחילת השבוע הנפלא הזה התוודתי בפני חבר טוב שהולכת להיות תחרות קשה מאוד השבוע 2 מהגיטריסטיות האהובות עלי הולכות להלחם חזק חזק על ליבי השבוע הזה (והן אפילו לא יודעות את זה ) בפינה הכחולה פתחה את השבוע המוזיקאלי שלי תמר אייזנמן שהעירה את הסינדרום ביללות תנים ,יללות שגרמו לתנים שכבר עזבו מזמן את ירושלים לחזור עם הלשון בחוץ במחשבות היתרבות (פעם הבא אל תשתפני ותתני לקהל להתפרע ביללות שלו ) ואילו בפינה האדומה, סוגרת ת'שבוע במוצ"ש, דנג'ה שהיא פשוט אחד הדברים החמודים שנראו על הבמה בתקופה זו עם כל האנרגטיות שלה ואת שתיהן לא יצא לי לראות מספיק בחיי. (לכל מי שחשש בפינות האחרות של הזירה יש באמצע השבוע גם הופעות אורח של דבק בשלישי ורונה בחמישי אבל לא נראה לי שהם באמת הולכים לנצח בשבוע המוזיקאלי המבורך הזה ) במחצית הראשונה פתחה תמר עם מייטב השירים מתוך התקליט שלה בנוסף ל2 שירים חדשים ועוד 2 שירים מהEP שהיא הוציאה והקאבר הידוע למל C, תמר פשוט נראתה מאושרת על הבמה קרן ממנה אור יקרות, אור שהדליק את הסינדרום כמו חנוכיה ( מה שהכריח אותה לספר סיפור על סופגניה לא טעימה שהיא אכלה באותו שבוע) היא הייתה קצת כמו ילדה קטנה לפני הצגת סיום בית ספר – נרגשת מאושרת ולא מפסיקה לדבר לא חשוב על מה העיקר לדבר ולהוציא את כל ההתרגשות החוצה – אבל לתמר יש כשרון נפלא להוציא את ההתרגשות לא רק בדיבורים בין השירים ותשבוחות אין סופיות לאביב כהן השני ולאריאל שרבקובסקי אלא גם בנגינה חסרת פשרות קריעת מיתרים ואפילו בהתחקות שטותית של שניה להנדריקס וכאילו לנגן עם השיניים- היה מעולה! הבחורה פשוט יודעת לעשות את השואו כמו שצריך גם בנגינה וגם בתזוזות שהם ספק ריקוד על הבמה - הקיצר חיית במה. מה שכן חייבים לאמר שמאוד קל להיות חיית במה כשיש לצידך 2 כשרונות כל כך מהנים כמו אביב כהן השני - שבחלק השני של המופע התחיל לדבר לשיר ולגנוב קצת תהילה בחן אלגנטיות ותיפוף שרק הוא מסוגל לו ואריאל שרבקובסקי - שנגינת הבאס שלו גם הייתה חזקה מאוד מבחינת ווליום וגם מבחינה הקשרית ( למרות שקטונתי מלהבין בזה באמת ) נראה היה כאילו הוא אחד האלמנטים החזקים והבסיסיים בכל שיר ושיר ולי אישית היה נראה לא פעם כאילו הכל סובב סביבו ותמר היא רק הערך המוסף שדופק סולואים מאלפים– אח איזה נגן מוכשר. טוב שחזרתם אלינו ותבואו לבקר יותר התנצלות קלה - תמר הייתה מקבלת ממני יותר מ2 גולים לטובתה שכן היא באמת משהו מיוחד אבל מה לעשות שהיא נתנה רק הופעה של שעה וקצת וזה חבל כי הקהל רצה רק עוד ועוד ועוד - אין על הסינדרום כשהוא גדוש באנשים שאוהבים מוזיקה איכותית. כמו כן היכונו היכונו דיסק חדש כנראה בפברואר ( לכבוד יומהולדתי ) עכשיו נשאר רק לחכות לסופ"ש לראות מה תעשה דנג'ה במחצית שלה עם חיזוק משמעותי של הרבה סוגים שונים של עוגיות והשמועות אומרות שיהיה טעים- מוצ"ש בצוללת ההמשך בפרק הבא...

Margarita chum

New member
גלוש!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

התגעגעתי אליך, לאן נעלמת? ומי זו דנג'ה? אתה בוגד?!

gal1983

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

למה לקרוא לזה בוגד אה ? מה קרה לאהבה חופשית...
דנג'ה = דן יה שוורץ מנגנת בדפנה והעוגיות שאני הולך אליהם מחר בצוללת (פרסומת פרסומת!!! ) תבואי ותתאהבי בעצמך. PS יש השבוע הדרה בסינדרום אם בא לך אני בספק אם אני יילך כי יש לי מבחן חשוב בחמישי אבל אולי אם ההספק יהיה טוב מספיק

gal1983

New member
יששששששש

עמיתתתתת אנחנו סוף כל סוף מסכימים על משהו ? טוב נו אולי לא הכי יפה בארץ אבל בכיף הייתי מכין לה אלף אלפיי עוגיות הייתה הופעה מעולה ! אם אני יספיק ללמוד כמו שצריך למבחן בדיני חוקה הלילה אז אני אכתוב עליה מחר. איזה מזל שדפנה והעוגיות זה כמו פצצת אנרגיה אפשר אחריהם להמשיך ללמוד בכיף בכיף בכיף....

eyeCoof

New member
דיני חוקה?

מה אתה לומד? משפטים? מדעי המדינה? ולמה יש לך מבחן כל כך מוקדם בסמסטר?

למעלה