יאללה, אבישי סיים את השרשור... רגע, בעצם לא...אני סיימתי! חחחחח
פ פרנק ב פרקר New member 6/2/03 #49 יש לי רעיון../images/Emo60.gif ערן תמחוק את השירדור ואז אף אחד לא יסיים
A agent V New member 6/2/03 #52 Iron Fist../images/Emo70.gif זה השרשור הראשון שלך פה אז קצת באיחור, אבל ברוכים הבאים וכדי להראות לו שאנחנו אנשים נחמדים, בואו ניתן לו לסיים את השרשור, סבבה? חחחחחח
Iron Fist../images/Emo70.gif זה השרשור הראשון שלך פה אז קצת באיחור, אבל ברוכים הבאים וכדי להראות לו שאנחנו אנשים נחמדים, בואו ניתן לו לסיים את השרשור, סבבה? חחחחחח
I iron fist New member 6/2/03 #53 תראה אני לא חדש פה אבל הרבה זמן לא כתבתי פה ותמיד אני מגיב בשירשורים והפעם אני עידכנתי ראשון על המשחק של חיפה
תראה אני לא חדש פה אבל הרבה זמן לא כתבתי פה ותמיד אני מגיב בשירשורים והפעם אני עידכנתי ראשון על המשחק של חיפה
פ פלאפון ירוק 2 New member 6/2/03 #55 אהההה עכשיו זה מסתדר לי ידעתי שראיתי אותך איפה שהוא רק שכחתי שזה היה מיפה
פ פלאפון ירוק 2 New member 6/2/03 #54 לא מוחק את השירשור ןאכן ברוכים הבאים ואכן פה אני נועל את השירשור או עד שיגידו לך האחרונים ברוך הבא כדי שתוכל לסיים את השירשור ואתה לשים את ההודעה האחרונה
לא מוחק את השירשור ןאכן ברוכים הבאים ואכן פה אני נועל את השירשור או עד שיגידו לך האחרונים ברוך הבא כדי שתוכל לסיים את השירשור ואתה לשים את ההודעה האחרונה
פ פרנק ב פרקר New member 6/2/03 #59 שלום אלעד אני אבישי../images/Emo60.gif מה המצב....? תכתוב תגובה שתהיה התגובה האחרונה