2 תהיות קטנטות

D X 9

New member
2 תהיות קטנטות

הראשונה - מה נסגר עם מזג האויר הזה? יצאתי לפני חצי שעה היה שמש ונעים, עכשיו אני פה ופתאום רעמים וברקים ותיכף סערה.... בבוקר דיברתי עם ההורים שלי שיצאו מהדרום למרכז ואמרתי בזלזול שממש לא נראה שיירד פה גשם היום. מקווה שלא התחשבו בדעתי כי מבאס שועלים לעמוד באזכרה בבית קברות בלי לבוש מתאים. השנייה - מתי אני אגמל כבר, ריבונו של עולם, מהשריטה שיש לי לקרוא סיפורי לידה? אני מכורה קשות. (ולמי שבעניין - בפורום לידה טבעית (או פעילה וביתית לא זוכרת איך קוראים להן) יש מאגר סיפורי לידה קסומים (במאמרים למעלה) וממש עכשיו יש את סיפור הלידה המרתק של הגבר שילד....)

adif11

New member
התמכרות לסיפורי לידה זו באמת שריטה קשה

מה שיעביר לך אותה ,לדעתי ,זה עוד הריון ולידה לדעתי אחרי האפידורל הבא אין מצב שתרצי לשמוע יותר
בענין מזג האויר - אצלנו ,ר"ג ,אותו נאחס.

פרמלה

New member
הראשונה - כנ"ל פה בערבות ת"א. פתאום

נהיה גשם. השנייה - הממ. הממ. אולי להחליף בהתמכרות אחרת?

adip78

New member
אצלנו כל הלילה היה גשם ועכשיו שמש

וגם אני מכורה לסיפורי לידה. קוראת גם של אנשים שמעולם לא שמעתי עליהם ומזילה מהם דמעות חופשי.

אחת ההתמכרויות המוזרות ביותר שאני מכירה

אוי, התחלתי לקרוא והאמת שהתייאשתי בעמוד 2... ואצלנו, פלפל ופלפלוני נסעו לקיבוץ שליר לפרדס עם הגן והוא כרגע התקשר לעדכן אותי כמה חכמה הייתי שלא רציתי להצטרף. זה התחיל כבוקר נחמד אבל כרגע המצב הוא שיש גם גשם, גם הליכה מרובה, גם בוץ ואנשים לא מפסיקים להחליק, גם קר, וגם... פלפל מסרב ללכת על הבוץ (כי התלכלך ממנו בבוקר) והוא כבר חצי שעה על הכתפיים של בעלי

ואני הייתי בטוחה שמר פילפל זה האיש

ופילפילון יהיה סרבן הצעידה בבוץ... הרי פיל פיל פילפילון לא ידע לצעוד.
מה שבכלל מוזר זה שגברת פילפלת נשואה באושר למר פילפל אבל פילפילון הוא בכלל בנם של אבא פילפיל ואמא פילפילה... טוב, לילה טוב, עדיף

אז ככה

מר פלפל הוא אכן האיש (התבלבלתי בהודעה המקורית) ונשוי באושר לגב פלפלת. פילפלוני הוא כינוי לפלפל ג'וניור. מקווה שעכשיו מובן

יוליק12

New member
שלא יגידו שאני סנובית...

אבל אני זוכרת את המחשבות הללו עוד כשהייתי בפורום הריון בטמקא, והכוונה היא לתיאורים הממש לא נחמדים של בתי היולדות בישראל. התיאורים שכל רגע נכנס מישהו ודוחף ידיים, שממש לא סופרים את היולדת, שכולם מתפלאים למה מישהי לא לוקחת אפידורל ולכל אחד שעובר בסביבה יש מה להגיד, ועוד שאר תיאורים נורא מבאסים. זה חבל נורא בעיני כי אני יודעת איך זה ללדת בבית חולים באוירה אחרת, ואני מבינה בהחלט את אלו שיולדות בבית כי החלופה ממש לא עושה חשק.

פישים

New member
2 הלידות הטבעיות שלי וגם הקיסרי לא היו כאלה..

אולי גם כי קראתי את ההודעות האלה בטמקא והתחשלתי מספיק כדי להודיע לביקור רופאים שהגיעו בזמן לא מתאים (לידה א', כשבלידה ב' עד שהגעתי לחדר לידה הייתי כל כך עצבנית שגם המיילת לא העיזה להתקרב אלי והשלישי - נולד בקיסרי שלווה לאורך כל הדרך בשיא העדינות והרגישות מכל בחינה שהיא).

GINGTA

New member
התמכרות באמת קצת תמוהה

זה מסוג הדברים שמעניינים אותי כשהם רלוונטיים אלי, לא כשהם ממש מאחורי, כמו לקרוא בפורום הורים לתינוקות

JJ2004

New member
מה זאת אומרת הגבר שילד?!?!?

אני מבינה שזו אישה ששינתה את מינה ורואה את עצמה כגבר, ובד"כ אני הייתי הולכת עם זה ומקבלת את זה. אבל אם זה שהוא ילד לא מוכיח שהוא נשאר אישה הרי ש. . . . אם הוא כתב סיפור לידה הוא בטוח בטוח נשאר אישה

ExNewYorker

New member
ביולוגית ואנטומית אכן נשאר אשה

אבל בראש, ובמראה... לא. כמה שאני בן אדם פתוח, ואני באמת באמת בן אדם פתוח, זה נראה כל כך מוזר והזוי...

זיברה

New member
הוא גבר. לגמרי.

אני עוקבת אחריו כבר הרבה שנים, בכל התהליך שהוא עבר, תהליך קשה מאוד, מייאש ומתסכל לעיתים. מלחמה לא קלה, של אדם שנולד בגוף שלא מתאים למי שהוא ונלחם נגד הגוף שלו ונגד החברה כדי להיות מי שהוא באמת. והוא הצליח, ויש לי המון הערכה אליו. הוא בחר ללדת מכיוון שזו הדרך הכמעט יחידה לזוג הומואים לגדל ילד. זה לא עושה אותו במילימטר פחות גבר.

יוליק12

New member
איך כתבה לי חברה שלי

אחרי הניתוח - you got to be out of your mind to do it, and I'm glad I did... כן, תהליך ארוך ולא פשוט

D X 9

New member
הוא רואה את עצמו כגבר

ואני מקבלת אותו כמו שהוא מציג עצמו לעולם. אני מאד מעריכה את הרצון והצורך שלו לגדל ילדים ואת האומץ, בעיני זה אומץ להשתמש באיברים שיש לו כדי ללדת. ועדיין הוא מגדיר עצמו כגבר. את יכולה לומר למשל שאם הוא חי עם בנזוג וגם נכנס ממנו להריון הוא נשאר אישה, ועדיין - הוא מגדיר עצמו כגבר.

למעלה