Dimmu Borgir - Master Of Disharmony מה איתו? תבחרו, אני שם מ-9 עזריאלי - טאוור או דשא כן :)
ס סער טובי New member 16/7/05 #11 Dimmu Borgir - Master Of Disharmony מה איתו? תבחרו, אני שם מ-9 עזריאלי - טאוור או דשא כן
T TheRedHeaded New member 16/7/05 #12 אני לא אגיע. תסתדרו בלעדי. סיכויים קלושים שאני אבוא.. אני אתגעגע, אבל אני אתגבר.
T TheRedHeaded New member 16/7/05 #13 אהה, ונטדתי את הפאוור ואני כרגע שומ -עת מוסיקה צרפתית מגניבה. "פרולה פרולה פרולה"
B Blade Runner New member 17/7/05 #14 Stormwarrior --heroic deathe המפגש כמובן שוב מוקדם לי מדי!! באמת כדיי שתחשבו על לעשות מפגש מתי שהו ביום שישי או בערב חמישי
Stormwarrior --heroic deathe המפגש כמובן שוב מוקדם לי מדי!! באמת כדיי שתחשבו על לעשות מפגש מתי שהו ביום שישי או בערב חמישי
S smady by New member 17/7/05 #16 BG- the quest for tanelorn אני אהיה בערך ב12 או לחילופין בשתיים ומשהו...
D Death of Balance New member 17/7/05 #17 Adagio - The Seven Lands of Sin ובקשר למפגש - אמממ אני חדשה מדי בשביל להגיע נראה לי וגם רוב הסיכויים שאני אהיה בצבא באותו הזמן...
Adagio - The Seven Lands of Sin ובקשר למפגש - אמממ אני חדשה מדי בשביל להגיע נראה לי וגם רוב הסיכויים שאני אהיה בצבא באותו הזמן...
י ילדה של חיים New member 17/7/05 #18 Opeth- Black Rose Immortal אעע נדיר אמרה לי שזה ביום חמישי כנראה. אז יום חמישי, טאוור רקורדס בעזריאלי. לא משנה השעה.
Opeth- Black Rose Immortal אעע נדיר אמרה לי שזה ביום חמישי כנראה. אז יום חמישי, טאוור רקורדס בעזריאלי. לא משנה השעה.
D DanieLushka New member 17/7/05 #22 יאמי, אופת' ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אח אחח איזו יצירה מדהימה! 20 דקות של תענוג
D DanieLushka New member 18/7/05 #38 מה?! אז.. אז.. אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מכיר את black rose immortal?! אבל אבל זה שיר כה.. כה.. כה מדהים! הו מייקל תעשה לי שבדים קטנים ושובבים
מה?! אז.. אז.. אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מכיר את black rose immortal?! אבל אבל זה שיר כה.. כה.. כה מדהים! הו מייקל תעשה לי שבדים קטנים ושובבים
M Musta Susi New member 18/7/05 #41 אני מכיר רק 3 דיסקים הנתונים בידי להלן: (ע"פ סדר כרונולוגי) Still Life Blackwater Park Deliverence לנצח
אני מכיר רק 3 דיסקים הנתונים בידי להלן: (ע"פ סדר כרונולוגי) Still Life Blackwater Park Deliverence לנצח
D DanieLushka New member 19/7/05 #53 יש לי את זה כבר צרוב על דיסק שידיד חולה אופת' הביא לי אני יכולה להשאיל לך אותו, ותעביר למחשב.. אבל תצטרך להחזיר לי אותו, כי אני מפרמטת את המחשב בקרוב, ואין לי צורב ואני לא אוכל לגבות את המוזיקה.. אז לפחות אני לא אצטרך להשיג מחדש את המוזיקה של אופת'
יש לי את זה כבר צרוב על דיסק שידיד חולה אופת' הביא לי אני יכולה להשאיל לך אותו, ותעביר למחשב.. אבל תצטרך להחזיר לי אותו, כי אני מפרמטת את המחשב בקרוב, ואין לי צורב ואני לא אוכל לגבות את המוזיקה.. אז לפחות אני לא אצטרך להשיג מחדש את המוזיקה של אופת'
ע עיני לילה New member 17/7/05 #23 In Flames-... as the future repeats totay בלה בלה בלה... לא באה. בעסה לי טוב נו... פעם הבאה.