deep ocean
New member
2 שיעורי קונג פו 20.01.2002
שלום חברים! ברוכים הבאים לדיווח של מיכל
בכביש החוף יש פקק מגלילות עד כפר שמריהו באיילון צפון יש פקק ארוך מאד, מהשלום עד רוקח. יוסי תיזמן 30 דקות! טוב, ועכשיו נעבור באמת לדיווח הרלוונטי: היום הגעתי למסקנה ש-2 שיעורים מספיקים לי בהחלט ושהשיעור ה-3 מוגזם (אבי, קלטתי אותך, יא ממזר, קלטתי איך אתה צוחק לך שם מתחת לשפם...הממממ הממממ
) זאת אומרת, אני מסוגלת להמשיך ל-3 שיעורים, אבל אין בזה טעם. השיעור ה-3כבר לא אפקטיבי- הריכוז שלי והכוח שלי כבר נחלשים אחרי 2 שיעורים רצופים. היה לי כיף אדיר בשיעורים היום!! הפקתי דברים טובים ונהניתי מאד!!!!!!!!! העבודה על הדמיון + שיפוט בסוף השיעור השני היתה מדהימה היה לזה אפקט אדיר עלי נכנסתי לרוגע וביטחון עצמי מאד גבוה ממש הדפתי את השיפוט מעלי איזה אושר! מאד נהניתי מעבודת הדמיון. ראיתי את עצמי בבירור ובבהירות רבה, בכל מיני סיטואציות. זה היה ממש טוב! ושוב, העבודה על השיפוט היתה כל כך אפקטיבית! שיו!!! אין לי כח לפרט מה עשיתי בכל שיעור, אז: תירגלתי בעיטות, העברתי טרום חימום (למדתי על הטרום חימום וקיבלתי פידבקים חשובים לגבי ההדרכה שלי), תירגלתי טכניקות, עשיתי קרב עם עמנואל (היה ממש כיף!!!!), חמשת החיות (למדתי גם על זה דברים חדשים) וכו´ וכו´. המון אהבה מיכל
שלום חברים! ברוכים הבאים לדיווח של מיכל