2 שאלות:

ZINGER777

New member
2 שאלות:

1. מישהו שמע על מסעדת "101 טעמים" ברחוב דיזינגוף 101 בת"א? 2. מותר לנו לאכול טובלרון בטעם שוקולד מריר(אני יודע שמריר זה לא הכי טעים אבל קיבלתי את זה במתנה...)?

moria007

New member
101 טעמים

אני חושבת ש"101 טעמים" זאת חנות טבע ולא מסעדה, או לפחות פעם זאת היתה חנות טבע, בדיזינגוף פינת פרישמן (אני לא יודעת באמת אם זה דיזינגוף 101), זה ליד הדירה הישנה שלי והרבה זמן לא הייתי שם אז אולי הם פתחו שם גם מסעדה? יכול להיות.

101 טעמים -

אכן בדיזינגוף 101, לא מסעדה כלל וכלל אלא "רק" חנות טבע, אמנם די גדולה (3 קומות) בשבילנו יש שלל דברים בקומה -1 פחות או יותר רוב הדברים שמוצאים בחנויות טבע, לאו-דווקא במחירים אטרקטיבים (מחזיקים גם לחמניות / לחמים קפואים של "בר-אל") ויש להם שם לעיתים כל מיני סדנאות בנושאים שונים.

anath

New member
101 טעמים

הגעתי למקום לאחר שחברה אמרה לי שיש קומה שלמה ללא גלוטן - כגודל הציפיות כך גודל האכזבות... יש שם פחות מאשר בחנות טבע ממוצעת.... אבל, מצאתי שם תערובת מוכנה לעוגת שוקולד מבוססת על קמח אורז מעולה! בעלי, שאינו חולה צלייאק מאושר מהעוגה - קלה להכנה ועם ציפוי של שמנת ושוקולד משובח יוצא חבל"ז.... חוץ מזה, אין שם יותר מידי מבחר (ללא גלוטן) וגם המחירים לא ממש אטרקטיביים... מעבר לכך, זו חנות טבע נחמדה מאוד - להגיע במיוחד לת"א לא הייתי עושה זאת... אבל אם אתה באזור בהחלט מקום נחמד.

למעלה