2 שאלות

2 שאלות

1) כשדיברתם על המסיבה אז דיברתם על ועדה אז איזו ועדה זו ולמה לגבע אין נציגים בועדה זו? 2) למה כשהייתי בתרגיל בנתב"ג לא ראיתי צופי אש (היה רק אחד מרם)? ההפסד כולו שלכם זה היה תרגיל יפה מאוד

נועה פת

New member
אלון

יש וועדת צופי-אש ארצית שיושבים בה נציגי הצופים מכמה תחנות בארץ. הם אחראים על העברת תקציבים לצופים וניצול הכסף לטיולים, מסיבות וכו´. בקשר לתרגיל- רציתי להגיע אבל לא יכלתי. למה אחרים לא באו באמת? ואיך היה? מה אתה עשית שם?

תשובה

א) איפה יושבת ועדת הצופים ולמה לגבע אין בכלל נציגים בועדה זו ואיד אפשר ליצור קשר עם הועדה? תודה ב) מגבע הרכב היה מלא אז חוץ מ2 הצופים שבאו (שאני הייתי אחד מהם) לא היה מקום לצופים נוספים, אבל מתחנות אחרות למה לא באו אני לא יודע. ג) היה תרגיל יפה מאוד, קיבלנו בקשר (בשעה 3:30 ) קריאה לתרגיל דוכיפת (מטוס ירוק 100-200 נוסעים) ומיד יצאנו מגבעתיים לנתב"ג בנסיעה מנהלתית ללא סירנות (חבל) כשהגענו לנתב"ג נפתח עבור כוחות הכיבוי ומד"א שער השלום (שער שמביא ישירות למסלול הטיסה) ואז הרכבים הסתדרו לפי קיבולת המים ולאחר מכן נסענו לאבר המטוס הבוער. את רוב פעולות הכיבוי עשו רכבי כיבוי תעופתיים של נתב"ג וe one של ראשון לציון, הצוות של גבע(שבו הייתי) פרס קו מים מהרכב סער שלנו לרכב של נתב"ג ואני עזרתי גם ליפרוס את קו המים וגם להחזיר את כל הציוד לרכב.
היה כיף

למעלה