וואו
הופרדנו בלידתנו: גם אני קניתי את alien sea, אבל אני כרגע קורא כל כך הרבה דברים אחרים שאין לי ממש זמן. בזמן האחרון קראתי כמה אברונים טובים ונראה לי שהעולם הזה מתקדם ממש ממש טוב. האחרון שקראתי הוא Voyage of the mourning dawn שמאיים להיות הספר הטוב ביותר של אברון, על אף שגם The shattered land ו-Thieves of Blood היו מדהימים. םשוט ספרים כיפיים. כרגע אני עוסק יותר בפנטזיה אחרת, מחפש עולמות אחרים להתמכר אליהם. קראתי ספר של סופר שלא מוכר פה בארץ שנקרא ג'ון מרקו והספר שנקרא The jackal of Nar, פנטזיה מלחמתית על עולם שבו קיימת מלכות מרושעת של בני אדם המנסה להשתלט באמצעים טכנולוגיים על עם עובד אדמה מגזע אחר, אשר המנהיג שלו מסוגל להתעסק עם כשפים. הרבה סצינות קרב טובות ועלילה מעולה. מעבר לכך, אני קורא גם את הספר הראשון מסדרה שקוראים לה מאלאזאן, המספרת על עולם מופרע לגמרי, אבל ממש מופרע ברמת כתיבה שלא היכרתי. הספר הזה לוקח לי כל חלקת זמן פנויה בחיים. מסופר על עולם שבו אנשים הופכים לאלים ואלים יכולים למות. הסיפור מתמקד בחולית שורפי גשרים שמישהו בפוליטיקה מנסה לחסל אותם ושולח אותם לחדור לעיר שאותה הוא רוצה לכבוש. מאוד מומלץ.