2 שאלות

dralan

New member
2 שאלות

1. Before the Mask: על מי מהרשעים מדבר הספר הזה והאם שווה לקרוא אותו? 2. האם העיניים של רייסט לא רואות צבע?

FiRePOweR

New member
זה לא הספר הזבבבבבל על קטב מרירי

אם כן זה הספר הכי זבלה שניסיתי לקרוא. יש לי אותו אולי איזה 10 שנים וכל שנה אני עושה מבצע לעבור את עמוד 100 ועדיין לא הצלחתי . מתוך ה 100 ספרים של ה LANCE שיש לי זה היחידי בלי קמטים חחחחחחחחחח. מומלץ לא להתקרב .

dralan

New member
עד כדי כך גרוע? אם ככה מזל שעוד לא

התחלתי לקרוא....

strahd

New member
הפעם אני נאלץ להסכים

האמת היא שאני רוב הפעמים מסכים עם פיירפאואר, אבל זאת כותרת נחמדה. הספר הזה הוא על קטב מרירי והוא מנסה להיות משהו ממש גאוני, אבל זה ספר מופלץ שחורג ממש מכל הקטע של רומח הדרקון. זה ספר שמכיל דרואידים (כבר מספיק לזרוק אותו לקצה השני של החדר) ומלבד זאת כתבו אותו מייקל וטרי ויליאמס, שזאת הסיבה הכי טובה לא לקרוא אותו. מי שקרא ספרים שלהם יודע שצריך להתרחק מהם 20 עד 30 מטרים. לראיה: השבועה והמידה של שישיית המפגשים. וכמו שאומרים: nuff said.

dralan

New member
אם ככה

אז אולי תמליצו לי על ספר של רומ"ד באנגלית שכדי לקרוא?

dralan

New member
*אבל שלא יהיו ארוכים מדי

אין לי כרגע זמן כ"כ לקרוא ספרים ארוכים - משהו באורך של Before the Mask פחות או יותר?

strahd

New member
אז ככה

kingprierst trilogy Elven Nations Trilogy וזה רק למתחילים.

FiRePOweR

New member
בסדרה של ה villans

יש את הספר הכי מצחיק של הרומח - על טודי :):):). ספר פשוט מצחיק שחוץ מהספרים של paul kidd ב geryhawk הוא הכי מצחיק שנתקלתי בו . ohter brother mother sister other mother גדול. אני מנסה עכשיו לקרוא את ה alien sea החדש מסדרה של ה champions הקודם היה טוב זה לא הכי טוב. אולי כדאי לחטוא ולקרוא קצת eberron יש כמה ממש טובים שקראתי בזמן האחרון.

strahd

New member
וואו

הופרדנו בלידתנו: גם אני קניתי את alien sea, אבל אני כרגע קורא כל כך הרבה דברים אחרים שאין לי ממש זמן. בזמן האחרון קראתי כמה אברונים טובים ונראה לי שהעולם הזה מתקדם ממש ממש טוב. האחרון שקראתי הוא Voyage of the mourning dawn שמאיים להיות הספר הטוב ביותר של אברון, על אף שגם The shattered land ו-Thieves of Blood היו מדהימים. םשוט ספרים כיפיים. כרגע אני עוסק יותר בפנטזיה אחרת, מחפש עולמות אחרים להתמכר אליהם. קראתי ספר של סופר שלא מוכר פה בארץ שנקרא ג'ון מרקו והספר שנקרא The jackal of Nar, פנטזיה מלחמתית על עולם שבו קיימת מלכות מרושעת של בני אדם המנסה להשתלט באמצעים טכנולוגיים על עם עובד אדמה מגזע אחר, אשר המנהיג שלו מסוגל להתעסק עם כשפים. הרבה סצינות קרב טובות ועלילה מעולה. מעבר לכך, אני קורא גם את הספר הראשון מסדרה שקוראים לה מאלאזאן, המספרת על עולם מופרע לגמרי, אבל ממש מופרע ברמת כתיבה שלא היכרתי. הספר הזה לוקח לי כל חלקת זמן פנויה בחיים. מסופר על עולם שבו אנשים הופכים לאלים ואלים יכולים למות. הסיפור מתמקד בחולית שורפי גשרים שמישהו בפוליטיקה מנסה לחסל אותם ושולח אותם לחדור לעיר שאותה הוא רוצה לכבוש. מאוד מומלץ.

Sunflower Fairy

New member
בלי קשר בכלל../images/Emo204.gif

תקרא(ו) את The Barbed Coil של J. V. Jones, אחד הספרים הכי טובים שקראתי בחיים שלי.

python 4

New member
אם כן - קנדרמור, עמוד 170../images/Emo3.gif

אבל אני הולך לסיים את זה במהירות עכשיו - לפני יומיים קניתי את הספר ה- 11 של "כישור הזמן", Knife of Dreams, ונזכרתי שהספר ה- 10 שוכב אצלי כבר שנתיים במדף.. אני הולך לקרוא את 10 ו- 11 ברציפות, בתקווה שיש בהתחלה איזה תקציר של "בספרים הקודמים..", כי את הספר התשיעי סיימתי לפני איזה 3 שנים ואני לא זוכר מכישור הזמן כלום חוץ מזה שנייניב עצבנית ומהממת. יש לי גם את שלושת הספרים הראשונים של שיר של אש וקרח, סדרה שעוד לא התחלתי בכלל. אבל הכי אני מחכה לחזור זה ל- "חרב האמת". קראתי את שלושת הספרים הראשונים, ואת הספר הרביעי, אחד הטובים שקראתי אי פעם, גמרתי בזמן שיא של שבוע. יש לי את 5, 6, 7 ו- 8 לגמור, עניין של איזה 3000 עמודים. אבל כאמור, עוד 130 ומשהו עמודים של קנדרים לפניי..

python 4

New member
אגב "חרב האמת" -

סוף סוף התחילו לתרגם את הסדרה הדגולה הזו לעברית, והספר הראשון שלה, "חוק המכשפים הראשון" נמצא כבר בחנויות. זה ספר - וסדרה - פשוט חובה חובה חובה. אומנם העולם בנוי גרוע, כמו גם הדמויות והעלילה הקלושה - אבל הספרים כתובים נפלא, ומציגים פן חדש בעולם הפנטזיה הבדיונית: פנטזיית עינויים!
כרגיל הספר הראשון הוא החלש ביותר - הספר השני פשוט ענק, השלישי מעולה וכאמור את הרביעי גמרתי תוך שבוע, זה ספר שאי אפשר להניחו. מומלץ ביותר, לקוראי העברית!

למעלה