2 שאלות

16תומר

New member
2 שאלות

מה העונש למי שלא שם שלט נהג חדש? באוטו שלי אני שם את השלט נהג חדש בצורה שאפשר להגיד שלא שמתי ואפשר להגיד שכן..זה באמצע כזה..לא יודע ממש איך להסביר. יש לשלט חלק אחד של הפרסום של המורה שלי וחלק אחד של הנהג חדש והם מחוברים ביחד וצריכים לקפל את זה כשלא שמים אז זה חצי מקופל ואפשר להגיד שזה יצא מהסקוץ' הזה ואפשר להגיד שזה לא נפתח עד הסוף... מתי נגמר לי הנהג חדש אם הוצאתי רשיון ב8.5.06?? עוד 9 ימים נגמר מלווה:)

ChilD SouL

New member
תשובות...

1. אפשר לקבל קנס על סך 250 שקלים חדשים, דאג שיראו את השלט. 2. מתי נגמר
שנתיים מהוצאת הרישיון, בערך.

NewUser4

New member
2 תשובות.

1. העונש הוא 250 ש"ח קנס. זה לא חצי כן חצי לא, זה לגמרי לא. הפרסום לא נחשב. השוטר יסתכל ויראה שהחלק של הנהג חדש מקופל ומודבק בסקוץ' לחלק של הפרסום והוא יבין שפשוט לא טרחת לפתוח את זה. 2. שנתיים אחרי הוצאת הרשיון.

16תומר

New member
הוא לא יבין שלא טרחתי לפתוח

כי זה פתוח אבל יש בעיה עם השלט...החלק של הפרסום הוא לא בחלק נפרד כמו בכל השלטים...זה פלסטיק אחד שמקופל באמצע וכשאני פותח אותו אני לא מצליח לפתוח עד הסוף וזה נפתח לי חצי. ואני לא שואל את זה בגלל עצלנות (טוב נוו..אולי קצת חחחח) זה גם מפריע לי כי זה מסתיר לי את השדה ראייה. מקווה שהסברתי טוב. אם עדיין לא יהיה מובן אני אצלם את זה

NewUser4

New member
אם זה מפריע לשדה הראייה

לך לקנות שלט חדש, בסה"כ 10 שקלים. אפשר גם לקחת מחבר שלא זקוק לשלט יותר או שיש לו שלט מיותר.

16תומר

New member
אבל הבטחתי למורה שלי שאני ישים את

שלו... והוא רואה אותי הרבה... רציתי לשים את של אור ירוק כי הוא יותר נח ונדבק הרבה יותר טוב אז החלפתי את החלקים של הואקום שמדביקים לאלה מהשלט של אור ירוק וזה נדבק טוב

MrJacKasS

New member
מבין אותך

גם לי יש שלט כמו שלך שנפתח עד החצי.. אל תדאג.. שוטר לא יעשה לך כלום על זה

פרטנר

New member
ולא לעשות את השטות

שאני רואה מדי פעם: דחיפת שלט "נהג חדש" בין פנס הבלימה המרכזי לחלון האחורי ...

16תומר

New member
אתה מתכוון לפנס האמצעי למעלה בחלון

האחורי?? זה מסתיר כבר את כל המראה למעלה...

16תומר

New member
שכחתי לשאול עוד 2 שאלות

רשום לי ברשיון: "נדרש מלווה עד 09/05/06"...זה אומר שב-8.5.06 ב12 בלילה אני יכול לנהוג בלי מלווה??? או רק ב10.5.06??? ועוד שאלה אחת...אם שוטר תופס אותי בלי משקפיים וברשיון רשום שאני חייב להרכיב משקפיים או עדשות. אז אם אני אומר לו שאני עם עדשות הוא בודק אם באמת יש לי עדשות? ואם כן אני יכול לסרב שיבדוק אם יש לי עדשות מגע?

Mr Fender17

New member
תשובות:

א. אתה יכול לנהוג ב9/5 ב24:00 או ב10/5 ב0:00... כלומר בחצות אותו יום. ב. פשוט אתה אומר לו שיש לך עדשות, למה להסתבך.. אם הוא שוטר רגיל ולא פיסכופת הוא יאמין לך ולא תסתבך. עצה שלי, שים משקפיים אתה רואה ככה יותר טוב, הרבה יותר בטוח למה סתם לסכן את עצמך? אפשר להגיד שאני די דומה לך, ברישיון לא כתוב לי שצריך משקפיים אבל לטסט באתי עם משקפיים (יש לי מס' נמוך) אני יכול לנהוג עם משקפיים או בלי, תמיד אני נוהג עם.

פרטנר

New member
2 תשובות:

אל תקח סיכון, ב12 בלילה של ה9 אתה משחרר את המלווה שלך לנפשו. אם נהגת ללא עדשות או משקפיים ועקב כך לא הבחנת בהולך הרגל\ קטנוע\ כלב\ תמרור\ רמזור \רוכב אופניים\ טוקטוק\ בי , האם השאלה החשובה יותר היא מדוע אתה הרשת לעצמך לנהוג ולעבור על ההגבלה שהתנו לך ברשיון הנהיגה? שכחת עדשות\ משקפיים -וותר על הנהיגה!!

16תומר

New member
כי אם אני שם משקפיים לפעמים יש לי

כאב ראש ויש לי מספר ממש קטן... ושאלתי גם למקרה שאני ישכח את המשקפיים או למקרה כזה. ובקשר למלווה..אתם בטוחים שזה רק מה10.5?? איזה באסה זה..עכשיו עוד יום למלווה:'( המלווה הזה כבר נמאס!!! חוק מטומטם!

פרטנר

New member
ועניתי

לגבי כאב ראש-גש לאופטמטריסט או רופא עינים ותסביר לו את הבעייה. כמו שאמרתי- אם האופטמטריסט החליט שעליך לנהוג כשאתה חמוש במשקפיים כנראה שישנה סיבה לכך. שכחת את המשקפיים -נהג באחריות- אל תנהג ברכב.

16תומר

New member
מי שהחליט אם אני צריך לנהוג עם

משקפיים.. הלכתי לבדיקה והייתי עם משקפיים (אני לא שם אותם תמיד. רק שאני מול טלויזיה והטלויזיה רחוקה). הוא אמר לי להסתכל על צורה. הוא שאל אותי מה אני רואה אמרתי לו "ריבוע" והלכתי.. חחחחחחחחחח הוא לא בדק גם כשהייתי בלי משקפיים. והלכתי לרופא עיניים ואמרו לי שיש לי רגישות גדולה יותר מבנאדם אחר והצדדים של המשקפיים (מה שמחבר בין המשקפיים לאוזניים) מפריעות לי ולוחצות אז קניתי משקפיים עם ברזל גמיש כמו גומי ועכשיו זה יותר טוב אבל עדיין קורה לי פעם בהרבה זמן שאני לא יכול לסבול את זה. אם אני בלי משקפיים אני רואה כמעט אותו דבר...

Mr Fender17

New member
אז אתה לא צריך..

גם לי כואב הראש עם המשקפיים זה משגע אותי :| ואני לא רואה טוב כמו שאני רואה עם משקפיים אני שם אותם כשאני רואה טלויזיה ונוהג.. כשהייתי צריך שיחתמו לי על המשקפיים שהוצאתי רישיון הייתי בטוח שיכתבו לי שאני צריך משקפיים אבל לא ויתרתי! הלכתי לאופטיקנה והם אמרו שאני צריך משקפיים.... אז הלכתי לחנות אחרת, עברתי ככה בקושי.. אבל לא יהיה רשום שאני צריך משקפיים! אני נוהג איתם כי אני רואה בהם יותר טוב :]

פרטנר

New member
ומי אתה Mr Fender17 היקר

שהחלטת שהוא אינו זקוק למשקפיים? אני נוטה לסמוך על איש מקצוע שקבע את מה שקבע.

Mr Fender17

New member
אני מיסטר לא?

- כבוד! - אני אמרתי ת'דעה שלי, אמרתי לו שינהג עם משקפיים ובסה"כ התוודיתי בפניו שבעייתו נוגעת גם לי.

Mr Fender17

New member
אני מיסטר לא?

- כבוד! - אני אמרתי ת'דעה שלי, אמרתי לו שינהג עם משקפיים ובסה"כ התוודיתי בפניו שבעייתו נוגעת גם לי.

למעלה