2 שאלות

W0lf

New member
2 שאלות

שלום יש לי שני שאלות ואני צריך תשובות עליהם 1. לאחרונה נוצרים אצלי במחשב קבצים בשם tmp., אינני חושב שזה וירוס כי יש לי נורטון אנטי וירוס מעודכן, אנא תעייצו לי מה לעשות (מצורפת תמונה). 2. לאחר 4 שעות רצופות בערך של עבודה באינטרנט האינטרנט מפסיק לפעול, אני מתחבר מחדש אחרי 3-4 דקות האינטרנט מתנתק שוב, כזה קורה לי אני מפעיל מחדש את המחשב ואחרי 4 שעות בערך שוב אותה בעיה עם ההתחברות. אני עובד עם ווינדוס 98 מהודרה שנייה, אנא תעייצו לי מה לעשות גם בנוגע לבעיה זו. בברכה, וולף

צופיה**

New member
תשובה

קבצים עם סיומת tmp הם קבצים שניתן למחוק - temporary . מערכת ההפעלה יוצרת אותם ומיי פעם יש לחפשם ולמחוק.לדוגמא בספריה c:\temp יש קבצים זמניים שמערכת ההפעלה יוצרת. אם לא תרוקן הקבצים הנ"ל יפוצצו לך את המחשב.

W0lf

New member
תודה בקשר לשאלה הזאת אבל

תודה בקשר לשאלה הזאת אבל מה עם השאלה השנייה, מישהו יכול לענות לי עליה בבקשה? בבברכה וולף

raya

Well-known member
תבדוק אם אין לך בהגדרות הוראה להתנתקות אחרי זמן מסוים (אצלך אולי 4 שעות). רעיה

raya

Well-known member
Wolf מה לא מצאת?... אם לא מצאת את המקום בו נמצאות ההגדרות האלה, אז כעת איתרתי אותו. ובכן (במידה וזה עדיין נחוץ) באקספלורר: כלים/התקשרויות/הגדרות/הגדרות חיוג/מתקדם כאן אתה מגיע לכמה אפשרויות לסימון. נסה להתחבר....,המתן בין....., התנתק אם...., התנתק כאשר..., מקוה שהועלתי במשהו, וסליחה על האיחור, אתמול לא מצאתי את המקום הנכון. רעיה

למעלה