2 שאלות....

2 שאלות....

1)אם לפורום קוראים גיבורי על למה יש בגלריה רק תמונות של X-MEN? (רציתי להוסיף של אחרים אבל לא ידעתי איפה..) 2)באקס מן אבולושיין הורדתי את רוב הפרקים אבל אני לא יודע כמה יש... מישהו יכול אולי להביא איזה אתר שמפרטים את הפרקים(או לפרט בעצמו.. ואיך נגמר הסיפור עם אפוקליפסה..(הגעתי לחלק שהוא השתלט על סופה הפרופסר מיסטיק ומגנטו..)

Kinky DeviL1

New member
ממממ...

כן גם אני עכשיו שמתי לב ששינו את השם של הפורום! פעם הוא היה פורום אקס מן....והוא נהייה פורום גיבורי על! אממ....יש משו כמו 400 ומשו פרקים אבל לכי תגעי...אקס מן זה הסידרה הכי לא מובנת בארץ...פעם ראיתי את אוולוז'ן או את הרגיל...פרק אחד היה נגיד 213 יום למחרת היה פרק 448 חחחח

Kinky DeviL1

New member
לא ממש חדשה....

קיימת איזה שנתיים פחות או יותר... תחשפי בקאזה ותראי... ככה אני יודע חחחח

אין 400 פרקים!!!

יש פרק מספר 401 וכאלה אבל זה לא אומר שזה 400 ומשהו פרקים ה4 ב-400 בא להראות שזה עונה רביעית שבה יש רק 9 פרקים באחרות אני לא יודע אבל יש בסביבות ה20 וכי המנהלים עוד לא סיימו לארגן את הגלריות כניראה וכי פעם זה היה פורום אקס מן ולא גיבורי על

אגוזי18

New member
ככה זה בכל הסדרות

אני רואה סדרה בעונה השמינית, נגיד פרק עשירי הוא מספר 810 זה לא אומר באמת שהיו 810 פרקים כל עונה יש בסביבות 20-30 פרקים תלוי מה תדירות השידורים..

dsa100

New member
תשובות:

XMEN הישן עונה 1- 13 פרקים כלומר מ 101 עד 113 עונה 2 -13 פרקים עונה 3 -19 פרקים עונה 4 - 17 פרקים עונה 5- 14 פרקים אקסמן אבולושין עונה 1 -13 עונה 2- 17 עונה 3 -13 עונה 4 -9
הסדרה מסתימת שבקרב הסופי אפוקליפסה שולח את ארבעת פרשי האפוקליפסה שלו (פרופ' X,מגנטו, מיסטיק, וסופה) להגן על ארבעת הפרמידות שלו בגלל שהם מותקפות ע"י זקיפים. האקס-מן מתאחדים אם כול מוטציה שהופיע אי פעם בתוכנית ומתחלקים לצוותים על מנת להרוס את הפרמידות ולנצח את הפרשים. רוג' שואבת את הכוחות מהילד שהכוח שלו זה לבטל כל כוח בסביבתו, ומפעילה את הכוח על בסיס הכוח של אפוקליפסה ואז סוגרת אותו חזרה במכונה. בסוף טוב מגנטו מצתרף לאקס-מן, כאשר מיסטיק הופכת להיות הכוח שכנגד.

וואי סוף קטלני..

כל זה בפרק 409? ראיתי 408 אבל לא הצלחתי להוריד את 409.. יהיו עוד עונות? הסיפור של ג'ין והפיניקס יהיה?

Kinky DeviL1

New member
נו אז מה העניין לכתוב פרק 404 שזה

בעצם פרק 25 ?? חחחחח אבל אני מניח שאין טעם לדון בזה כי זה לא ישנה כלום P:

B a m B a m

New member
גם לי יש שאלה............/images/Emo46.gif

מה פתאום הפורום הפך להיות פורום של גיבורי על??????? אני לא מחוברת שבוע ופתאום הפורום הוא פורום גיבורי על....... יוחזר אקסמן לאלתר!!!!!!

למעלה