2 שאלות

עידוק

New member
2 שאלות

1)לתוכונים שלי יס סימן V באיזור איבר המין, שבו יש פחות נוצות, מה זה ולמה? 2)היום אחד התוכונים ציץ כמו אזאקה של רכב, פשוט בקצב קבוע וכל הזמן, ממש חשבתי שזה אזעקה. למה זה? האם זה צריך להדאיג אותי? תודה לכל העונים!

174M4R

New member
2 תשובות

1)הסימן של הV זה הבדלים של זכר ונקבה. אני חושב שלזכר יש יותר נוצות שם ולנקבה פחות. 2)יכול להיות כל דבר... יכול להיות שהוא שמע תוכי אחר והם ניהלו דו שיח (קורה אצלי ליפעמים) או יכול להיות שבאותו זמן היתה אזעקה והיא הפסיקה והוא פשוט המשיך אותה... או פשוט יכול להיות ששיעמם לו באותו זמן והוא רצה צומי.. =\

עידוק

New member
תודה רבה!

עוד שאלה- יש לי קוקטייל,צהוב,והוא נראה יותר רזה מהשאר, ככה קיבלנו אותו, הואו לא נראה חולה, למה זה? ועוד משהוא, איך אני יכול לדעת אם כל התוכים שותים או רק חלק?

174M4R

New member
בבקשה!

בקשר לקוקטייל- אם אתה רואה שהוא רזה אז מן הסתם הוא רזה.. ואתה צריך לתת לו עוד אוכל... בקשר לשאלה השניה- אתה לא יכול.. אלא אם כן יש לך מצלמות שעוקבות אחרי התוכים.. או שאתה יכול פשוט לשים כל תוכי בכלוב אחר וליבדוק אם הוא שוטה או לא...

174M4R

New member
בבקשה

בקשר לקוקטייל- אם אתה רואה שהוא רזה אז מן הסתם הוא רזה.. ואתה צריך לתת לו עוד אוכל... בקשר לשאלה השניה- אתה לא יכול.. אלא אם כן יש לך מצלמות שעוקבות אחרי התוכים.. או שאתה יכול פשוט לשים כל תוכי בכלוב אחר וליבדוק אם הוא שותה או לא...

למעלה