2 שאלות:

Vapory

New member
2 שאלות:

מה זה הפרקים הנסתרים/אבודים?! מתי הם ישודרו?! ולמה הם אבודים?! דוגמא לפרקים האבודים: עונה ראשונה: The Legend of Dratini Electric Soldier Porygon עונה שלישית: Yadokingu's Day עונה 5: The Ice Cave שאלה שנייה: ראיתי עכשיו קטע קצר מהספיישל של ראייקו.. זה נכון שאש לא משתתף שם?

spongebob rules

New member
תשובות../images/Emo181.gif|ספוג|

1.הפרקים האבודים/נסתרים לא ישודרו,כי הם מוחרמים. למשל-הפרק שבו פוריגון הופיע גרם לאלפי ילדים ביפן לקבל התקף אפילפסיה. 2.לא,הוא לא מופיע(זה רק אחד הדברים שבגללם הספיישל שולט!)

Vapory

New member
מה למה?!?

למה הפרק עם פוריגון גרם להתקף אפילפסיה? ד"א: מה זה אפלפסיה חח.. למה הפרק עם דרטיני לא שודר?

Wild Dancer

New member
אפילפסיה=מחלת הנפילה.

בפרק אש וחבריו נוסעים על גבו של פוריגון כדי לתקן איזה וירוס. אם אני לא טועה נורים בפרק מאין טילים שגורמים להמוני הבזקים של אור אדום וכחול מיוחדים. אנשים החולים באפילפסיה ורואים את התופעה הזאת, נתקפים במחלה ואף עלולים למות. לכן הפרק נפסל לשידור.

amitasafzabida

New member
איך ידעת מה היה בפרק? יש מקום עם

תקציר מפורט יותר? ולשאלתך, הפרק לא שודר בגלל שימוש באקדח בליווי איומים מס' רב של פעמים.

Wild Dancer

New member
אני לא חולה אפילפסיה...

לכן זה לא השפיע עלי, למרות שזה מאוד מיוחד. את הפרק השגתי בדרכים שאסור לפרסם בפורום, בכל אופן, ראיתי אותו לפני המון המון זמן.

שלומי72

New member
ראיתי אותו מיזמן

מי זוכר.. ראיתי עוד ששודרה העונה הראשונה בארץ..

Houndour

New member
נכון שזו סבה דבילית?? ../images/Emo79.gif

הרי בפרק עם הטנטקולים הזקנה הזאת יורה ב-80 סוגי נשק ועוד על אנשים ופוקימונים, לא סתם באוויר! אז אם את הקודם לא החרימו, למה את זה כן?! זה פרק כ"כ יפה ביופיו *-* (דרטיני *-*.. וכמובן, מגומי היאשיברה ^____________^) ואש כמעט טובע ^^ (חבל שלא טבע)

amitasafzabida

New member
העניין הוא ששם, זה מלווה באיומים../images/Emo3.gif

ואיפה ראית אתו ובאיזו שפה?

spongebob rules

New member
אפשר לחשוב אילו איומים../images/Emo181.gif|ספוג

| זה הרי לא משו כמו "אני אהרוג אותך ואז אמלוק את ראשך ואאכיל בו תרנגולות צמחוניות",נכון? אז מה הביג דיל?

amitasafzabida

New member
אמריקה ממש קשה בהמון קטעים..

שלא נדבר על סאקורה, הם הורידו (בקירוב) 40 פרקים!. אנחנו מביאים את הפרקים מאמריקה, כך שאנו מקבלים אותם יחד עם הצינזורים שלהם והפרקים שהם מורידים. אני מאמין שאם ההינו מקבלים אותם מיפן, ההארץ היתה משדרת את הפרקים שהורדו באמריקה ולא היו מצנזרים קטעים.

שלומי72

New member
הארץ שלנו לא תיקנה מיפן כי...

הם מוכרים את זה ביותר יקר והרי הארץ שלנו הולכת לזול וגם כי יותר קל לתרגם מאנגלית לעברית מאשר מיפנית לעברית כי עלות התירגום מיפנית לעברית עולה יותר וכמו שכבר אמרתי הארץ שלנו רצה אחרי מה שזול

Vapory

New member
אני..

אני מוריד את הפרק עם הדרטיני אז מישהו יוכל להסביר לי מה רע בפרק שצינזרו אותו?

למעלה