2 שאלות

boazj

New member
2 שאלות

1. איפה נקודת הזינוק לניווט יום שבת?. בין צור הדסה לבר גיורא נראה מרחק גדול אצלי במפה. 2. ארז - אם אפשר עוד פרטים על האימון בסוף החודש. משום מה זה לא הגיע לי בהודעות של "העמותה" IMBO?

תשובות ועוד

1. נקודת הכינוס בחניון קק"ל סמוך לכניסה למושב נס-הרים, ולא כפי שכתוב. יש במקום הרבה מתקני פיקניקים, מתקני שעשועים וגם מגדל נחמד שילדים יאהבו לטפס עליו. בקיצור, אפשר וכדאי לבוא עם המשפחה. אפשר גם לקפוץ בסוף התחרות לברבהר לשתות ולאכול. עוד פרטים עסיסיים וטיפים אשמח לשחרר מחר - אם רק יהיה לי זמן. 2. איתן חברוני ודאי יספר על כך עוד. בתוכנית כנראה להתאמן על בסיס אחת התחרויות שהיו שם בעבר. מדובר על יום שישי 28.5 ובעניין העמותה ונושאי ניווט רכוב - אני מזמין, שוב, את כל המתעניינים ומי שרוצה להיות שותף להצטרף אלינו לישיבת עבודה ראשונה בסיום התחרות ביום שבת. על הפרק יש כמה נושאים בוערים כגון לוח האירועים לשנה הבאה, ומספר שינויים תקנוניים שעלו בדרישה לתיקון בשנה הבאה. נפגש בשאיפה בשעה 12:30 מחר אפרסם כאן לו"ז מדויק יותר לגבי שבת - טכס, פגישה וכיוב'

יש סטירה בין סעיף 1 ל 2../images/Emo8.gif

אני מתחיל לקרוא, וכשהגעתי ל"אפשר גם לקפוץ בסוף התחרות לברבהר..." התחלתי לרייר.זה רעיון מעולה! ואז הגעתי ל"ישיבת עבודה.. בסיום התחרות". בקיצור, אני לא אוכל להגיע לישיבה, אני בדיוק בולס ... וברצינות, מה דעתכם לשלב? לשבת בברבהר ולדון במה שצריך לדון? אולי בכלל נקבע את ברברהר כמשרד הראשי של האירגון???

sdanpo

New member
לדעתי.....

זה רעיון..... מממממעעעעוווווולהההההה!!!!!!

רעיון גדול

יש בעיה שיכול להיות שם די צפוף לישיבה. אבל אני אדבר איתם ואנסה לתאם שיסדרו לנו משהו.

sdanpo

New member
מגיע.....

עם מרידה מטס ספורט 500. הרדטייל מועפן משום שההההההאופניים שלי ממתינות להן בתוך שקית OEM בנמל באשדוד עד שניסו יבוא וייקח אותן. תחילת שבוע הבא - יש אופניים. סופ"ש - טיול חניכה .....

פגישה בשבת

אני מזכיר שוב - אנו מעוניינים להפגש השבת לאחר התחרות לדון במספר נושאים בוערים, ככתוב בהודעה קודמת. 12:30 - מתאים?

sdanpo

New member
הפגישה בשבת לאחר הניווט !

קבל א' בנשר ציפור קבל א' בעגולה.

למעלה