2 שאלות

אורלי1010

New member
2 שאלות

אחת: אני יודעת שהייתה עונה שלישית? אבל יצאה בארה"ב גם עונה רביעית במקרה? שתיים: השחקן ששיחק את ג'ס קיבלת אחרי העונה השלישית סידרה משל עצמו בתור ג'ס למישהו יש מושג איך קוראים לסדרה?

blue dragonfly

New member
וקראו לה ספין אוף

ניראה לי. אגב מיילו, הרגע קראתי בראש 1 (בחלק של השאלות והתשובות במדור זאפ
) שעכשיו הסתיימו הצילומים שלו לסרט "Cursed" ומשתתפים בסרט גם כריסטינה ריצ'י, סקוט פולי וקוי פלדמן. מישו יודע... משו?

אורלי1010

New member
סבהה.. ותגידו

הוא שיחק בעוד סדרות פרט לבנות גילמור ו"המין השני".. (נראה לי שקראו לזה ככה)

blue dragonfly

New member
בלה.

זאת בדיוק השאלה ששאלו בראש 1
אמממ כתוב שם שהוא התארח ב"סברינה המכשפה הצעירה", ב"זירת הפשע" וב"נסיך המדליק מבלאייר"

Sweet Misery

New member
שוב...

ספין אוף זה לא שם סידרה. זה מונח המקביל ל"סדרת בת" העברי, מכיוון שזה לוקח כיוון עצמאי מהסידרה בו התחיל. לסידרה היו אמורים לקרוא Windward Circle, שזה איזור בווניס ביץ', קליפורניה, שם אמורה הייתי להתרחש הסידרה. הוא בוטלה מטעמי תקציב - ההפקה התעקשה לצלם את הסידרה בסנטה מוניקה (שם נמצא וניס ביץ'), כדי לתת לסידרה אווירה יותר אותנטית, וה-WB לא הסכימו להשקיע יותר מהתקציב שתוכנן לתת לסדרה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

כרגע לא. יתכן שיביאו אותו להופעת אורח או משהו, אבל שום דבר לא ידוע.

frikin shin

New member
עונה לשאלותייך האחרונות...

ראיתי את כל העונה השלישית...
ביטלו את הסידרה של מיילו (ג'ס) המושלם
כי היא עלתה יותר מדי בגלל שמצלמים אותה בארץ אחרת והם אומרים שלא צריך להשקיע כל כך הרבה כסף בשביל סדרה עלובה כזאת...

frikin shin

New member
מה לעשות../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

האמתי היה בערך פרק ממנה בעונה השלישית... בפרקים האחרונים... הסדרה בעצם מספרת על איך ג'ס עובר לגור עם אבא שלו או משהו כזה...

אורלי1010

New member
באמת?

האמת אני עכשיו בשלבים של לראות את העונה השלישית ואני חייבת לציין שזאת עונה מדהימה....!!!!

blue dragonfly

New member
אינדיד.

*מסתמכת על שני הפרקים שהיא ראתה
* אבל אם את רוצה לשתף אותנו במשו שקשור לעונה השלישית, תקפידי בבקשה לשים את הסימן החביב הזה -->

ayaliar

Well-known member
נצל"ש: שלום../images/Emo140.gif

אני מציצה לכן (לכם?) בפורום כבר כמה ימים והחלטתי להגיד שלום למרות שנדמה לי שאני ממש הרבה יותר גדולה מכולן כאן... בכל אופן אני איה...אז היי
יש איזה דברים מסויימים שאני צריכה להסביר על עצמי בקשר לסדרה? כמו אם אני בעד דין או ג'ס? (אני בעד ג'ס
) עשיתי כמה טפטים אז אם אתן רוצות לראות, תודיעו לי! אממ...זהו. נעים מאוד!
נ.ב. אני מצטערת שאני מדברת בלשון נקבה, הרגל רע מפורום "הכי גאים שיש" חחח

למעלה