2 שאלות

ash 1

New member
2 שאלות

1- מה היתה הרמה האנרגתית של ברולי במצב הכי חזק שלו? 2- מה לדעתם היה הקרב השווה ביותר בסדרה?

Taker Sucks

New member
לא שוחררו עוצמות

אחרי סאגה של פריזה. הקרב הכי שווה - אהבתי גוקו נגד סל ואת טי שן הן נגד יאמצ´ה ב DB.

king kazabubu

New member
נכון... ../images/Emo58.gif

אבל הקרבות הכי יפים בדרגון בול זי הם גוקו נגד וג´יטה שניהם. וג´יטו נגד בו. (קרב יפה ומצחיק) גוקו סופר סיין 3 מול קיד בו. והקרבות בסל.

ash 1

New member
...

אתם יכולים לשער מה היתה העוצמה שלו בערך? זה די חשוב או לפחות לתת דוגמאות לעוצמתו וגם מה היתה העוצמה של גוקו בצורה החזקה ביותר שלו כשהוא נילחם מול ברולי בצורה הכי חזקה שלו

blaa34

New member
לפי דעתי הכי יפה היה הפרק

איפה שגוקו הופך לסופר סיין 3!! זה פשוט פרק מהמם

Yurismaster

New member
פרק 230 באמת נחמד מאוד,

אבל הוא בא אחרי שהרגו את ברולי בסרט נכון? שגוקו הרג את ברולי באיזה מצב הוא היה באמת? וברולי באמת יותר חזק מגוקו בSS3?

blaa34

New member
אני חושב שכן

כי גוקו לא היה סופר סיין 3 נגד ברולי אם אני לא טועה

king kazabubu

New member
תראו אני אסביר שוב...

לסרטים אין זמן מוגדר. לכן אין טעם לנסות להסביר איפה הם מתרחשים.

ash 1

New member
אוקיי אכשיו זה ממש חשוב

אם אתם לא יודעים את העוצמה המדויקת שלו אז תניחו/תשערו/תמציאו או תתנו דוגמאות לכוחו כי אני לא ראיתי את הסרטים רק כמה קליפים קצרים אז אני לא יודע מה כוחו מ-ה-ר!!! (לא לשכוח שאני מדבר על הצורה הכי חזקה שלו כלומר מבין כל ההופעות וטרנספורמציות שלו אני מדבר על הרגע בו הוא היה החזק ביותר)

נראה לי (אני לא בטוח) שכשברולי נלחם

בהם אז הוא היה ברמה של סופר סאיין אולטימייט! תראו לפי הצורה שלו אז אני כמעט בטוח! תראו אותו: שרירים ענקיים, אין אישונים ועצבני מאוד=סופר סאיין אולטימייט

ash 1

New member
אני מדבר על עוצמה אנרגתית

מה העוצמה שלו היתה? 19? 60000? 700000000? אוליי 739673847643698? מה העוצמה שלו בערך? -תשערו או תתנו דוגמאות-

למעלה