2 שאלות

SoulJ

New member
2 שאלות

שאלה ראשונה: תסבירו לי, אם ג´ה רול הוא בן טיפוחיו של ג´יי זי וג´יי זי ונאס בריב ממש גדול איך נאס חותם אצל ג´ה רול? איך ג´ה רול מחתים את נאס? כסף והצלחה מסנוורים כל כך את שניהם שהם שוכחים מהחברים שלי ומהכבוד שלהם? או שהריב של נאס וג´יי זי הוא סתם קונספירציה, תעמולה תקשורתית מצד שניהם מין הסכם כזה של לריב בכוונה כדי להגדיל עוד יותר את ההצלחות שלהם? קיצור אני סתם מזיין את השכל, אבל אם ג´יי זי הדריך וטיפח את ג´ה למה ג´ה עכשיו מחתים את נאס? והשאלה השניה: סעמק....לא זוכר אותה אבל אני ממש רציתי לשאול אותה

Syndrome

New member
גה רול הוא לא בן טיפוחיו של ג´יי זי

מה שקרה הוא שאירב גוטי שמנהל עכשיו את Murder INC הוא זה שגילה ועזר לג´יי-זי... בין ג´יי-זי לג´ה רול אין קשר ישיר, קראתי גם ראיון פעם עם ג´ה רול שנוטר קצת טינה לג´יי-זי על זה שג´ה כתב את הפזמון של Can I get (באמת פזמון שהוא.. מאסטרפיס..) ג´יי זי ביקש ממנו את הפזמון לשיר שלו וג´ה המסכן שהיה קצת ירוק בעסק הסכים כי הוא לא ידע את הערך של פזמון טוב... לא נורא, זמן קצר אחרי זה הוא הכה אותנו עם הפזמון הגאוני ל- "Holla Holla" כשחושבים על זה, הקלות שבה פזמון עם איזשהו רעיון מעניין ("תנו לו בכבוד.."?) יכול לזכות אותך בלהיט באמת מצחיקה..

SoulJ

New member
אני עדיין חושב שיש קשר אחי

אני כמעט בטוח גם בדיסק הראשון של ג´ה היו שני שירים עם ג´יי זי שני שירים שנשמעים כמו הראפר שעוזר לראפר השני סטייל דרה וסנופ סטייל דרה ואמינם סטייל כזה אם הבנת את הכוונה שלי

Syndrome

New member
הבנתי את הכוונה אבל את כל הקשר

יצר IRV GOTTI, וג´יי זי מן הסתם שביסס את המעמד שלו יכל לבוא בקטע של "תראו את הבן הקטן שלי עושה ראפ"... אבל זה לא היה סיפור דרה-סנופ/אמינם

SoulJ

New member
גם מאסטר פי יכול לבוא ולהגיד

תראו את הבן הקטן שלי עושה ראפ רק חבל שגם הוא וגם הבן שלו לא שווים בגרוש

שג´ה רול היה בתחילת הדרך הם עבדו

הרבה ביחד והם גם היו צריכים להוציא דיסק ביחד וגם - DMX היה צריך להיות איתם בהרכב הזה שנקרא אם אני לא טועה - Its Murda

Syndrome

New member
שמעתי איזה משהו על הרכב...

שהיה אמור להקרא Murdergram אבל להגיד בתאכל´ס, ג´יי זי/ג´ה רול/DMX של סוף שנות ה-90 ככה (וגם אחרי מבחינת שני האחרונים) לא ממש מעניינים אותי, ככה שיכול להיות שחסרים לי פרטים..

omritoto

New member
שאלה על גה רול

הוא הבן של אירגוטי? בן כמה איר גוטי בכלל? ובן כמה גה רול?

tupac west side

New member
לאאאא....

ja rule its ja rule וקודם כל זה לא איר גוטי זה irv gotti והוא הפורטיקני הזה שכל הזמן ליד אשאנטי לפעמים תשמע את גה רול אומר ig יענו Irv Gotti

Samy A

New member
די כבר עם הזיוני שכל

כל אחד נהיה לי פה קלארק קנט, כתב בכיר. ג´ה רול ג´יי זי ונאז כבר מזמן איכזבו, הדבר היחיד שנשאר לשמוע מהם זה הדיסים המשעשעים של נאז וג´יי אחד על השני. אצל ג´ה אין מה לשמוע. אז די עם התחקירים האלה כאילו אם גם תגלו שזו תעמולה תקשורתית שנועדה להסיח את העם מחייזרים שנוחתים עלינו אז יקרה משהו.

למעלה