2 שאלות

י צ ח ק י

New member
2 שאלות

אם אני יוצא להתנדב יחד עם עוד 2 מתנדבים ואני רוצה ללכת הביתה באמצע זה מותר או אסור כמה אנשים חיבים להיות בנידת
ומתנדב קלאסי מותר לרשום דוחות עיכוב

תשובה

ראשית, כל הכבוד על רוח ההתנדבות בחובותיך אתה חייב לתת 2 שעות פעילות, מעבר לזה אתה יכול ללכת הביתה. בטרנזיט אני חושבת שצריך שיהיה עד 12 אנשים (כולל הנהג). למתנדב קלאסי מותר לעכב אדם חשוב כמו שאתה רשאי לבדוק רכבים,אנשים חשודים (כמובן עם מ.א. של שוטר.). מקווה שעזרתי לך.

בטרנזיט 12 אנשים?????

איפה תכניסי אותם בדיוק? בחור של הגלגל רזרבי? טרנזיט בסיור, הוא כרכב רגיל לחלוטין. ומקסימום הנוסעים בו יהיו ארבעה.

שלום30

New member
4 אנשים בטרנזיט ????

מאחורה יש 2 ספסלים כל אחד יכיל שלושה מתנדבים הספסל האמצעי יכיל עוד שלושה והמושב ליד הנהג יכיל עוד אחד ס"ה = 11 כולל נהג ככה היינו יוצאים למטווחים ולעוד הרבה פעילויות כמובן שבדרך כלל היינו רק 4 או 5 בסיור ולפעמים רק אני והנהג. הכי כייף היה שהיינו איזה 4 חברה ולאחר כמה שעות 2 היו רוצים ללכת הביתה ואז היינו הנותרים מסיירים איפה שבא לנו בלי שהאחרים יפריע ולנו. לא נגלה שלפעמים היינו עושים כאילו אנחנו עייפים ורוצים לסגור סיור רק בשביל שהאחרים (שהיו קצת מפריעים ונודניקים) ירדו, ואז אחרי שהן היו יורדים היינו שמחים וצוהלים... נו טוב זה היה לפני שנים רבות.

שלום30 אהבתי את התחמנות שלך

איך שנפנפת את המתנדבים מהניידת למדתי ממך משהו

שלום30

New member
תחמנות ?? ../images/Emo3.gif

זה היה מתוכנן אפילו עם מפקד הבסיס המעולה שלנו,וזה עוד כלום בהזדמנות אספר עוד סיפורים וחוויות. אני חושב שהחכמה כאן היתה לגרום למב"ס להסכים לתרגיל ולתמוך בו (כיסוי תחת)

איציק לוי---> כנס לפה <---

חחחחחחחחחחחחח יא גנובה אתה רוצה לשים את הבחור על המתלה של הצאקלקות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתחזיק תמערכת כריזה ושתעשה וי או וי או ויאו חיחיחיחי שיהיה לך אחלה של יום

שוטר82 די לחפש לריב איתו

אתה משועמם ללא חיים? מה אתה מתגרה בו סתם ככה תפסיק להתסיס את השקט והאחוה שלנו

מקלידיפה.

אני ממש לא מנסה לריב אם איציק ממש לא! רק לעדכן אותך אני מכיר את איציק באופן אישי רק לידיע כללית המשך יום נעים לך

שלום30

New member
זה 3 שאלות ולא 2 ../images/Emo151.gif

תראה ככה זה תלוי עם מי אתה נמצא, אתה יכול ללכת הביתה כמה שתרצה והחברים שלך לא יפתחו את הפה ויכול להיות מקרה שאתה תעלה לבית רק דקה והם ינפחו שאתה כל הזמן עולה לבית ולא עושה כלום במשא"ז. תמיד זה תלוי עם מי אתה יוצא ומה היחסים שלכם.
בזמני שהייתי צעיר היינו הולכים יחד עם המפקד עצמו לאכול במסעדה או לצפות בהופעות (כמובן בצורה מכובדת) ופעם אחת אפילו סגן מפקד התחנה !! ראה אותנו ב 2 בלילה יושבים בניידת עם אורות מכובים ואוכלים וצוחקים והוא לא עשה כלום ושום בלגן מהקטע הזה, הוא רק ביקש שלא נשב שם הרבה בכדי שלא יראו אותנו שוטרים אחרים וילשינו. ס"ה בן אדם הוא אדם ומותר לך לדאוג ולפנק את לעצמך אבל הכל צריך להיות בגבול הטעם הטוב, בחכמה ובצורה שלא תזיק באופן ישיר או עקיף למערכת ובגללך. לנו למשל לא היו מרשים ששני מתנדבים ישבו קדימה בספסל ליד הנהג, המפקד היה אומר שזה אסור ומותר רק לאחד לשבת שם. 9 מתנדבים מאחורה ועוד 2 מקדימה. למרות שלפעמים היו חריגות ו2 מתנדבים ישבו מקדימה

מתנדב

New member
תשובות לשאלותיך......

א. אם הנך יוצא לסיור, והנך רוצה לקפוץ הביתה לכמה דקות, זה בהחלט אפשרי, אך אם זה לוקח לך כמה דקות טובות, או איזה חצי שעה, תסכם עם חברך לסיור שהנך יורד בבית, ושאתה תתקשר אליהם שהם יבואו לאסוף אותך אח"כ מהבית, כי זה לא הוגן שתתן להם להמתין מתחת לבית חצי שעה. ואם רצונך לסיים את המשמרת מוקדם יותר, אתה יכול לסיים מוקדם, אך בתנאי שבניידת ישארו לפחות 2 אנשים כולל הנהג, כי לצאת לסיור לבד אסור, ואם מלבדך אין משהו אחר, והנהג נשאר לבד, או שהנהג יצטרף לסיור, או שיצרפו לנהג משהו אחר, או שהנהג יצטרך לוותר על המשמרת הזאת וללכת הביתה. ב. ולמתנדב קלאסי מותר לרשום דוחות עיכוב, אך אם הנך מתקשה בזה, אתה יכול לבקש סיוע מאחד השוטרים שנמצאים ביומן.

ofirgaon

New member
מתנדב,

אוקיי מותר לקלאסי לרשום דו"ח עיכוב (3133) ודו"ח פעולה מן הסתם (1072), אבל מה לגבי דו"חות למשל? אם אני עוצר מכונית לבדיקה ומגלה שלנהג אין אף רשיון/תעודה מזהה, מה אני עושה? צריך להטריח ניידת סיור / תנועה רק בשביל לתת לו דו"ח על אי-נשיאת רשיונות?

מתנדב

New member
אופיר......

בהחלט, אם הנך נקלע למצב כזה, אתה קורא לניידת שתגיע למקום, ואם אין ניידת שיוכלה להגיע בזמן סביר, ישנם דוחות פנימיים, (כזכור לי שגם קלאסי יכול למלאות אותם, אני יברר זאת שוב), ואת הדוח הפנימי אתה מעביר לתחנה, ובתחנה ממירים זאת לדוח רגיל, ואז שולחים לו את הדוח הביתה, או הזמנה לבית משפט, תלוי מה העבירה. בכל מקרה, כל מקרה נבחן לגופו, וצריך לבדוק את המקרה, כגון: אם הנהג בשלילה, או הרשיונות לא בתוקף, שאז יש הרבה מה לכתוב על זה, אני מקווה שהיום בלילה אני יכתוב על זה באריכות, היות והנני לחוץ קצת בזמן ברגעים אלו.

לפי מה שזכור לי.............

ברכב קטן 3 כולל הנהג שזה ביחד 4 וב טרנזיט 8 איש תתקנוו אותי אם טעיתי? חוצמיזה שיהיה לכם יום מצוין

למעלה