2 שאלות

• פותח הנושא dkt
  • פורסם בתאריך

dkt

New member
2 שאלות

1 - באימון שלי אני מבצע את התרגילים הבאים לפי הסדר הזה: שכיבות שמיכה 3 סטים, מתח 6 סטים, מקבילים 3 סטים, בטן 9 סטים רציתי לשאול אם זה הסדר הכי טוב או אולי לשנות אותו? 2 - בתור אחד שמתאמן כבר כמה שנים על התרגילים שציינתי באופן קבוע של פעמיים בשבוע... קורה לי שכשאני מפסיק להיתאמן מכל מיני סיבות לזמן של שבועיים-שלוש אני יורד בכח ברמה משמעותית בכל התרגילים שאני מבצע אני ייתן דוגמא אם אני עושה בממוצע 6 סטים מתח 8 חזרות כל פעם אחרי כשבועיים -שלוש מנוחה אני יורד ל6 סטים 4 חזרות בסט זה נראה לי ממש לא הגיוני לרדת בצורה משמעותית כזאת...למה זה? עליי לציין שאני גם רץ ואחרי מנוחה של שבועיים-שלוש הכושר יורד אבל ממש מעט, לא כמו בתרגילי כח..

תשובות

1. הסדר בסדר גמור, מספר הסטים הוא ללא הגיון לדעתי ?! כמה חזרות אתה מבצע בכל סט ? 2. להלן אפקט מצטבר דחוי ביכולות גופניות לאחר הפסקת אימונים: כוח מרבי - 30 יום סבולת אירובית - 30 יום סבולת אינארובית - 18 יום סבולת כוח - 14 יום יכולת ספרינט - 5 ימים כנראה אצלך התרגילים נמדדים ביכולת האינארובית לעומת ריצה שמדובר על סבולת אירובית.

dkt

New member
תשובות

1 - שכיבות שמיכה 3X30, מתח אחיזה א 3X8, אחיזה ב 3X8, מקבילים 3X10, בטן 3 תרגילים כל תרגיל 3X20 2 - אם כך האם זה נורמלי שאני יורד לאחר מנוחה של שבועים-שלוש ברמה גבוהה כזו של כח? תודה!

למעלה