2 שאלות

aadizine

New member
2 שאלות

שלום חברים, יש לי 2 שאלות ואני מאוד אשמח אם תוכלי לעזור לי. 1. הכנתי עיצוב מסויים שאני רוצה להעלות לפייסבוק (בוצע באמצעות AI). משום מה (וזה ידוע) הפייסבוק מוריד משמעותית את איכות התמונה. ניסיתי JPEG ו PNG בכל מיני דרגות והגדרות: save for beb, export, באמצעות PS, AI ומה לא. בכל פעם מחדש העיצוב נראה מטושטש מאוד, דגש על מאוד. מה שיותר מוזר שצבעים מסויימים נראים טוב יותר בפייסבוק ואחרים מתקבלים ממש לא בברכה.אני לא פעם מעלה תמונה/ עיצוב אבל כל פעם צריך להגדיר אחרת את איכות הקובץ כי הפייסבוק לא מקבל כל דבר. האם למשהו יש טיפ שאולי יכול לתרום כאן? 2. סובבתי צורה מסויימת באמצעות הפקודה 3D Rotate בתוכנת AI. האם יש אפשרות להפוך את הצורה החדשה שהתקבלה לצורה רגילה, כלומר שלא יראו את המסגרת של הצורה המקורית (ראו תמונה להמחשה)? תודה ויום טוב.

OferH2O

New member
ֿֿֿ////

1. גם לי זה קרה, בעיקר עם אדום. גיליתי שאם משנים ממש טיפה את ערך הצבע לפני שמייצאים את הקובץ, זה מסתדר חלקית. 2. לדעתי רק expand, אבל אחר כך לא תוכל לשנות את סיבוב ה3D.

פודיום6

New member
האם ניסית לעשות

save for web כששמרת את התמונה לעמוד הפייסבוק? האם הכנת אותו בגודל מתאים?

aadizine

New member
אז ככה

1. Expand אכן עובד ועשה את העבודה. 2. כן עשיתי Save for web - ז מה שאני עושה בדרך כללל, למרות שיש אתרים שזה מוריד מאוד מאיכות התמונה ולכן אני משתמש בשיטות אחרות. אכן צדק ידידנו שהצבע אדום, על גווניו, הוא קצת בעייתי.

פודיום6

New member
save for web

לא אמור לפגוע באיכות התמונה. אלא אם בכוונה אתה שומר את התמונה עם נתונים מאוד נמוכים. אולי תצרף את התמונה הבעייתית.

למעלה