2 שאלות...

Boran

New member
בעקבות...

הגל של אנשים שעושים משחקים ברשת, וגם בעקבות סיומה היום של העונה השניה של החפרפרת האמריקאית, שאני חייב לציין שהייתה עונה גדולה מהחיים, משתווה להישרדות אפילו, אני מכריז בזאת... על פתיחת משחק אונליין של החפרפרת. לכל מי שראה את הגירסה הישראלית וחושב אה, זה לא משהו- טועה! הביצוע הישראלי היה ממש גרוע. אוסי- מתנצל מראש שאני מפרסם כאן, אבל אין שום פורום אחר על סדרות מציאות, זה לדעתי רלוונטי לכאן. הקונצפט כזה: 14 אנשים צריכים לעבוד יחד כדי להרוויח עד מיליון נקודות. אחד מהם- הוא החפרפרת, שעובד בשביל המנהלים נגד שאר ה-13. בסוף כל פרק המתמודדים עושים את ה"מבחן"- 10 שאלות על זהות החפרפרת. מי שמוציא את הציון הכי גרוע במבחן מחוסל ע"י החפרפרת, ומוצא מהמשחק מיידית. המתמודד שנשאר אחרון עם החפרפרת זוכה בכל הכסף שהקבוצה הרוויחה. החפרפרת זוכה בכל סכום שהוא מונע מהקבוצה להרוויח, עם תוספות או חיסורים תלוי כמה הוא נשאר חסוי. הסכומים הכי גבוהים ייכנסו להיכל התהילה של החפרפרת אונליין. זה תיאור שטחי אבל הוא מתאר בערך...
אניוויי, להרשמה, צרו קשר: [email protected] במכתב כתבו שם, גיל, האם אתם רוצים להיות החפרפרת, ולמה אתם חושבים שתהיו חפרפרת טובה. בהצלחה לכולנו

Survivor3Fan

New member
2 שאלות...

שאלה 1: מה לגבי המשחק "הישרדות ברשת" שהיה פה בפורום? עדיין יש הרשמה? או שזה יחד עם האתר ההישראלי לעונה ה-3???? שאלה 2:מישהו כתב שיש לו את השיר של העונה ה-5,אז מאוד מעניין אותי לדעת איך השיר...

Survivor3Fan

New member
הישרדות 5:תאילנד-מידע...

אמרו שיתפרסמו שמות מתמודדי העונה ה-5 ב-15 באוגוסט!!! והעונה תתחיל ב-19 בספטמבר...

tomer88

New member
למנהלת הפורום

היי מה קורה הכל טוב??? יופי אני שמח תגידי מה עם הפרטים על ליטל קים מהישרדות 3 בתודה מראש tomer88

Outlast

New member
ממ...../images/Emo181.gif

אוקיי, סה"כ לא עשיתי פה הרבה, הכל לקוח מאתר CBS (מקווה שלא התכוונת למשהו אחר..), אבל מידע על קים רצית? קבל- קימברלי פאוורס נולדה וגדלה בניו ג´רזי, שם גרה עם משפחתה עד שעברה ללמוד בקולג´ ´אליזבת´טאון´ בפנסילבניה. היא סיימה שם תואר ראשון. כיום היא מנהלת מכירות של חברת ביגוד ספורטיבי וגרה באיזשהו פרבר של פילדלפיה. התחביבים שלה כוללים רכיבה על אופניים, ריצה, אגרוף, גידול ירקות ותבלינים, בישול ובידור. היא מתארת את עצמה כמוחצנת, עקשנית ותחרותית. כרגע (זאת אומרת, תחילת העונה ה-3) היא הייתה אמורה להיות נשואה כבר מעל לשנה, אבל פחות מ-3 שבועות לפני החתונה היא ביטלה אותה. עדיין רווקה, היא גרה עם 3 שותפות (נכון לאז...). תאריך היום הולדת שלה- 29.12. מצורף קישור לעמוד של קים באתר CBS.

Survivor3Fan

New member
בקשר לשאלות...

קודם כל תודה רבה! על התגובות ועל כך שהתיחסתם לשאלה! אז בקשר לשיר,העונה ה-5 עדין לא התחילה אז איך אתם יודעים את שיר הפתיחה? הוא אותו שיר? מאיפה יש לך אותו? ודבר שני בקשר למשחק,האם אפשר להירשם פה בפורום למשחק? או שזה כבר יחד עם ההרשמה באתר ההישראלי לעונה ה-3?

Survivor3Fan

New member
אז ככה...

בקשר למשחק "הישרדות ברשת" של הפורום והאתר... ובקשר לשיר הנושא אני חושב שאתם דיברתם על זה...

amitooshacham

New member
הישרדות ברשת שלי

נסגרה ההרשמה, תוכל להירשם לעונה הבאה. השיר החמישי פשוט מדהים!

למעלה