2 שאלות

tolii1

New member
2 שאלות

מה חמוס אוכל? והאם ניתן באמת לטייל איתם בחוץ עם רצועה (כמו כלב) כמו שמראים תמיד בסרטים ובטלווזיה? תולי.

tolii1

New member
לגביי השאלה השניה

אחריי שקראתי עוד קצת בפורום הבנתי שכן. ולגביי האוכל אני מתכוונת.. הם אוכלים אוכל בשרי או צמחוני/טבעוני? ואם בשרי האם ניתן להאכיל אותם רק באוכל צמחוני/טבעוני?

Sweet Fantasy

New member
אז שלום לך גם פה ../images/Emo13.gif

חמוסים הם יונקים טורפים ועל כן, ממש לא צמחוניים ולא יכולים לחיות מאוכל טבעוני\צמחוני, הם חייבים שומן וחלבון מהחי, הם לא אוכלים אוכל חי, זה לא נחש (או משהו דומה) הם יכולים כמו חתול או כלב להסתפק במזון יבש איכותי שמכיל את אחוזי החלבון והשומן הדרושים להם, אני מציעה שתקראי בהרחבה את מאמרי הפורום, את השאלות הנפוצות ותעלעלי קצת אחורה בדפי הפורום, יש מידע מפורט מקיף ונרחב. ברוכה הבאה.

tolii1

New member
חחחח

לא יכולת פשוט לענות לי קודם ולהפנות אותי לפורום הזה לשאלות הבאות שיהיו לי? כאילו,כבר ענית לי אז... אם כבר אז כבר, לא?
בכל תודה על התשובה, אני אקרא את המאמרים.

Sweet Fantasy

New member
לא ../images/Emo3.gif

עד שיש לקוחות שיבואו לפורום המיועד מה יש??.... בנוסף התשובה פה תביא תועלת לכאלו שיבואו אחרייך כמו שאלו ששאלו לפנייך יביאו לך תועלת. ומה, כולה לחיצה על לינק ואז העתק הדבק

tolii1

New member
אין שום בעיה, אתה צודק!...

ולא, הלחיצה על הלינק ממש לא בעיה, אני הייתי נכנסת לפורום הזה גם אם היית עונה לי קודם!!
פשוט לא הבנתי אם זה אתה שענית לי פה למה לא ענית לי כבר שמה וגם מפנה אותי לפה... בכל מקרה זה לא כזה משנה גם אם היית עונה קודם וגם אם לא, הייתי נכנסת לפורום הזה לעוד שאלות וגם בכלל. אז תודה רבה על התשובות שלך הם עזרו לי מאוד
.

למעלה