2 שאלות

bigwave2000

New member
2 שאלות

1. בזמן הרכיבה כאשר יש מתח על השרשרת כמו בטיפוס יש רעש של תיקתוקים ( תיק תיק תיק...) מכיוון הגלגלי שיניים האחוריים או המעביר האחורי אני לא יודע בדיוק מאיפה זה מגיע. מישהו מכיר את התופעה? 2. היום החלפתי את הגלגל שיניים הגדול מקדימה כי נשברו לו כמה שיניים וכאשר סגרתי את הברגים אחד הברגים נשחק תוך כדי סיבוב וקיבל צורה עגולה מבפנים----> אי אפשר לפתוח אותו . מה עושים אם רוצים לפתוח את הבורג?

bigwave2000

New member
ורק כדי להבהיר משהו

לגבי הרעש של התיקתוקים 1. האופניים עברו ניקוי ועדיין הרעשים ממשיכים 2. הרעשים ממשיכים גם כאשר אני קם מהאוכף כך שזה לא משם 3. אין מצב שזה המיסבים כי החלפתי אותם לפני מס' חודשים והרעשים היו גם לפני וגם אחרי.

נשמע מוכר

נסה להתיז מעט שמן בין האוזן של המעביר לשילדה אם זה מפחית את הרעש, יש לפרק את האוזן ולגרז בינה לבין השילדה

danGlus

New member
בדוק אם הקליטים מחוזקים כראוי לנעל

זאת אחת מהסיבות הנפוצות לרעשים כאלה.

הוא כתב שהרעש מגיע מכיוון המעביר האחורי

אני מוכן להמר שגירוז בין האוזן לשילדה יפתור את הבעיה מחכים לתוצאות האמת.. ):

מני 81

New member
יכול להיות גם בעיה ב'לב הנאבה' (פרילוף)

תבדוק אם יש חופש צידי בקסטה אם כן יכול להיות שזה הפרילוף שמרעיש

ThePig

New member
לדעתי ..

כיוון ההילוכים ימנע את הרעשים .. יכול להיות שהשרשרת נוגעת שמה איפה שהפולי התחתון .. שיש את ה "מסילה" ממתכת שהשרשרת עוברת דרכה .. תראה אולי השרשרת נוגעת שם .. בקשר לבורג .. אפשר תמיד לקדוח .. זה לא יגרום נזק .. פשוט תשים בורג חדש.

bigwave2000

New member
מצטער שאני משאיר אתכם במתח

פשוט לא היה לי זמן ללכת לחנות לעשות כיוון הילוכים בגלל עומס בעבודה... תודה רבה על העזרה אני אעשה כיוון הילוכים בחנות בהקדם האפשרי ואעדכן בתוצאות

למעלה