2 שאלות

fairy8

New member
2 שאלות

1. האם שקונים mp כבר נמצאים מספר שנים על הנגן? 2.ברדיו של mp3 של sandisc סנסה מופיע לי mhz איך ניתן לבטל אותו על מנת שאוכל לשמוע רדיו בצורה חלקה? תודה וסופ"ש מקסים

יאיר B

New member
תשובה ותהיה:

1. אני מניח שהתכוונת לשירים ולא שנים. אם כך המצב, אז התשובה היא כן. יש נגנים שבאים עם מספר שירים עליהם להדגמה. 2. אני לא בטוח שהבנתי את השאלה. MHz הן יחידות המדיה של תדרי הרדיו. אתה צריך לכוון את התחנה כדי לשמוע נקי (עד כמה שאפשר בהתחשב בזה שאיכות קליטת הרדיו של נגנים היא לא מלהיבה במיוחד + תלוי במקום שאתה נמצא בו).

fairy8

New member
אופס..

1. סליחה צודק טעות שלי. 2. העניין הוא שאני מנסה לכוון את התחנות נגיד ל 100 fm וזה מדלג לי על 100.0 הוא נותן לי או 100.1 או 99.9 ואז לא שומעים כלום חוץ מרעש לא זכורה לי כזו בעיה בנגנים שונים שהיו לי. ובכל זאת יש משהו שניתן לעשות על מנת שהמצב יסתדר? תודה על התשובה המהירה

יאיר B

New member
הנגן הזה (ואולי גם אחרים שלהם) עובדים על

תחנות אי-זוגיות. יש כאלה שעובדים על תחנות זוגיות. יש גם כאלה שאפשר לכוון בצורה מדוייקת יותר. יש לי קליפ שגם בו יש תחנות אי-זוגיות. אני לא שומע רדיו, אבל לא בטוח שיש הבדל גדול בין 99.9 ל-100.0 מבחינת הקליטה. אתה לא יכול לשנות את הרדיו של הנגן (לפחות ניסיתי בקליפ לראות מה האפשרויות ואין מה לעשות עם זה).

fairy8

New member
תודה בכל אופן

מה שכן שיחקתי קצת עם ה mp והצלחתי לסדר את התחנות כך שיש לי אופציה לשמוע כל תחנה שאני רוצה יש תחנות ששומעים פרפקטו ויש תחנות ששומעים רק שמחזיקים בזוית מסוימת אבל לא מתלוננת כל עוד שהצלחתי לסדר את זה קצת אני מרוצה

יאיר B

New member
אתה מוכן לשתף אותנו ולספר איך עשית

את זה? (למען הדורות הבאים)

fairy8

New member
אני לא מוכן אני מוכנה.. ../images/Emo13.gif

מה שעשיתי הוא כזה: נכנסתי ל setting לאחר מכן נכנסתי ל fm settings וב fm region שינתי מ usa ל world וב fm mode שינתי ממצב של stereo שינתי לmono וכך יוכלתי לכוון את התחנות בהפרשים של 5 משמע 98.5 ל 99.0 וכן הלאה...

יאיר B

New member
אהה. יש לו רדיו בינלאומי. יפה להם.

וכמובן מצטער על שינוי המין (זה כבר פעם שנייה היום, מה יהיה?
). אגב, על איזה סנסא אנחנו מדברים? (זה עוד לא ממש ברור לי מהשרשור הזה).

fairy8

New member
דווקא אפשר רק בשביל לשמוע נורמלי צריך

לשחק קצת עם ה mp/

fairy8

New member
דווקא אפשר רק בשביל לשמוע נורמלי צריך

לשחק קצת עם ה mp/

fairy8

New member
דווקא יש לו גל"צ

טעות שלי ממקודם.. ההפרשים הולכים ככה 99.00, 99.05 וכו'