2 שאלות 1איך אני כובש כפר עם סנטור? 2 איפה כדי ליצור עוד כפר?(קרוב,רחוק,צמוד)
ר רועי מילר New member 2/10/08 #1 2 שאלות 1איך אני כובש כפר עם סנטור? 2 איפה כדי ליצור עוד כפר?(קרוב,רחוק,צמוד)
D dealex New member 2/10/08 #2 .... כובש אם סנטור , מוריד את הארמון/מגורים של היריב שלך ואז מוריד נאמנות עד 0% . לייצוור עוד כפר תמיד כדאי קרוב, אלא אם אתה עושה פארמינג ואז כדאי רחוק. אבל שוב קרוב, רחוק.. הכל יחסי ותלוי בשחק עצמו.
.... כובש אם סנטור , מוריד את הארמון/מגורים של היריב שלך ואז מוריד נאמנות עד 0% . לייצוור עוד כפר תמיד כדאי קרוב, אלא אם אתה עושה פארמינג ואז כדאי רחוק. אבל שוב קרוב, רחוק.. הכל יחסי ותלוי בשחק עצמו.
ר רועי מילר New member 2/10/08 #3 אז קודם להוריד ארמון/מגורים ואז לתקוף עם סנטור? וכדי לעשות כפר צמוד?
D dealex New member 3/10/08 #4 .... כן להוריד ארמון מגורים ואז סנטור. אפשר גם ביחד, קטאות אם סנטור זה עובד ביחד פצצות... כפר זה תלוי לשקולך..
.... כן להוריד ארמון מגורים ואז סנטור. אפשר גם ביחד, קטאות אם סנטור זה עובד ביחד פצצות... כפר זה תלוי לשקולך..
ר רועי מילר New member 3/10/08 #5 אבל איזה שיקולים לעשות? תצא מנקודת הנחה שאני נוב איזה שיקולים כדי לעשות? נ.ב צריך להרוס לו גם את החומה?
אבל איזה שיקולים לעשות? תצא מנקודת הנחה שאני נוב איזה שיקולים כדי לעשות? נ.ב צריך להרוס לו גם את החומה?
ר רועי מילר New member 3/10/08 #6 ועוד משהו סנטור זה חד פעמי כמו מתיישבים או שאני יכול לכבוש כמה כפרים שאני רוצה?