2 שאלות

nik19864

New member
2 שאלות

1. אלו אלבומים של אל סטיוארט שווה לבדוק ? חוץ מ "שנת החתול " שכבר יש לי ? והוא מעולה. 2. אותו כנ"ל לגבי המודי בלוז. את "ימי עתיד שחלפו " שמעתי ואהבתי ואהבתי עוד יותר את "בחיפוש אחר האקורד האבוד". תודה.

giloni

New member
ולשאלה השנייה

Orange הוא האלבום הטוב ביותר של אל סטיוארט, לדעתי. שיתוף הפעולה עם ג'ימי פייג' על הגיטרה וריק וויקמן על הקלידים נותן יופי של תוצרת הייתי מציע גם את Love Chronicles שהוא האלבום השני של סטיוארט, והשלישי לפי סדר האיכויות אחרי תפוז ושנת החתול. בכלל, כל האלבומים שלו נהדרים - אם כי דורשים קצת מאמץ אינטלקטואלי, שכן הבחור מספר מסות שלמות בשירים שלו יקי

ודעה אחרת...

אהבתי את Orange בזמנו, אבל כיום השירים שם נראים לי ברובם ילדותיים-משהו, ואובר-דרמטיים. ההמליצה שלי היא על שניים: האוסף To Whom It May Concern, שמאגד את כל האלבומים הראשונים + outtakes וכאלה, והוא אחלה בחלה; וכן Past Present and Future שהוא אולי הפרוייקט הכי שאפתני שסטיוארט הקליט, ולמרות זאת (כמעט) אינו מפספס. YOTC הוא באמת אלבום מצויין. הקודם לו, Modern Times היה נסיון מוצהר לפנות לקהל האמריקאי, וכך גם האלבומים שאחרי YOTC. טוב, גם YOTC היה נסיון (שהצליח), לכבוש את אמריקה, אבל לפחות כאן האלבום מגובש וללא נפילות מתח, לעומת זה שלפניו, ואילו שאחריו. את האלבומים שסטיוארט הקליט מאז אמצע שנות השמונים, לא שמעתי.

למעלה