2 שאלות:

d a nn a 22

New member
2 שאלות:

1. עוד חודש וחצי אני יוצאת עם הבי"ס לפולין, מה עדיף לי לקחת זלוטי או אירו? וגם כמה לקחת בכלל? 2. אנחנו נוחתים בשדה תעופה קטוביצה (katowice), שזה שדה תעופה די קטן, יש טיסות ישירות הארץ או שיש עצירת ביניים איפשהו?

מדריך1

New member
כסף ושדה התעופה

אפשר לקחת כל כסף שתרצי,למעט שקלים, רצוי שיהיו מעט זלוטי, כבר בנחיתה משני טעמים- האחד שלא ניתן להחליף כסף בבתי המלון השני שברוב השירותים בפולין גובים כסף עבור שימוש, עד אשר יזדמן להחליף כסף. באשר לשדה בקטוביץ, אכן הוא לא גדול, אך הוא בינל"אמ, ואין חניות ביניים, הטיסה של בתי הספר היא טיסת שכר ישירה לקטוביץ.

מדריך1

New member
תשלומים

את זאת לא אמרתי כמעט ולא תמצא מקומות שבהם מבקר הנוער אשר יסכימו לקבל תשלומים ביורו או בדולרים. לכן, הצעתי להביא מהארץ 10-15 זלוטי בכדי לשלם לשירותים בפולין. עד אשר יזדמן להחליף כספים אצל חלפנים רשמיים. הבטחון אינו מאשר החלפת כספים בשדה התעופה, זה פשוט אסור

Pawel

New member
קטוביצ'ה ! :p

.1תרכשי PLN (זלוטי) בשדה תעופה (עדיף בישראל)כי עם אירו יהיה קשה למצוא מקום שמקבל ובטח בקטוביצ'ה :) כמה לקחת ? , תלוי במצב הכספי של הוריך נגיד חפיסת סיגריות עולה 6.9 זלוטי (פרלמנט קצר) . אני לא ממליץ להכנס למסעדות קטנות פעם אחרונה שאכלתי שמה ביליתי את הסוף שבוע בשירותים :( אם יהיה לך זמן להסתובב בקטוביצ'ה , תגידי אני אמליץ על מקומות :p 2. כשאני טס לישראל או ההפך מישראל לקטוביצ'ה אני קודם טס לורשה ומשם לבן גוריון וככה ההפך כידוע לי אין טיסות סדירות מישראל ישר לקטוביצ'ה , כנראה שקודם תנחתו בורשה משם תקחו מטוס לקטוביצ'ה

מדריך1

New member
אתה שוב מטעה

אל תתערב בנושא אשר אינך מתמצא בו. אינך מבין באיזה פורום אתה נמצא הפסק לבלבל את הראש ולהטעות. כל משלחות הנוער לפולין טסות בטיסות שכר, בטיסות אלה, לא טסים אחרים. אלה אינן טיסות קו. לכן, יש טיסה ישירה לקטוביץ מישראל, אך ורק למשלחות נוער, שוב, הפסק להטעות תשובותיך מטעות, חסרות כל שחר.

למעלה