2 שאלות..

shira245

New member
2 שאלות.. ../images/Emo58.gif

אחת- מתי ג´ינה תעוף????? שנייה- ירון אמר שיחזירו מישהו שעף כבר בהמשך..... מי זה יהיה??????? אהה ועוד אחת-בין קאתי לג´ינה תהייה ברית???

Boran

New member
ירון אמר? ../images/Emo58.gif

את מתכוונת אליי? אני לא אמרתי כזה דבר. ג´ינה, או ג´ינה אהובתי, תעוף בפרק 6. אבל הסיבה היחידה היא שמראמו יפסידו את החסינות, ויהיו רק קאת´י,ג´ינה נליה ופסקל, וג´ינה וקאת´י, במקום להתחבר נגד נליה, פשוט ישבו וחיכו, הצביעו אחת נגד השניה וקיוו שנליה ופסקל לא יצביעו נגדה. טימטום. אז ככה שג´ינה עפה עם כבוד. שום ברית בין ג´ינה לקאת´י, למרות שנליה, פסקל, ג´ינה וקאת´י ישחזרו במחנה מראמו את האווירה המשפחתית ששררה במחנה רוטו לפני ההחלפה. עכשף אני אמרתי שיחזירו בהמשך מישהו שעף כבר? לא זכור לי... רענני את זיכרוני?

סליחה שאני שואלת אבל..

בס"ד מאיפה אתה יודע??? הרי לפי מה שאני הבנתי העונה הרביעית משודרת בישראל באותו זמן באמריקה אז מאיפה אתה יודע מתי ג´ינה תעוף??? ולמה שתעוף היא ממש חמודה ורוטו כאלו מגעילים ורוב הזה זבל הם העיפו את גבריאל לא להאמין הם מפגרים אושרה

amitooshacham

New member
העונה הרביעית

מזמן הסתיימה באמריקה, והחמישית עוד מעט תתחיל שם.... ממש לא קרוב לישראל. דרך אגב תיזהרי לשים ספויילר את כמעט מגלה משהו שאסור להגיד, פעם הבאה שימי סמל

למעלה