2 שאלות

double O S

New member
2 שאלות../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif

היי רז גל ונושD: Pavlov's Daughter ו-Poor Little Rich Boy, מה לעזאזל נסגר איתם?!
על מה השירים המוזרים האלה מדברים?:| [טוב, אולי PLRB כן מובן, לא היה לי כח לקרוא את המילים;[]

סתם כדי שתשכיל:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%91 וזה גם יסביר לך את כל הקטע עם "Pavlov's daughter woke up in the morning Heard the bell ring And something deep inside of her made her want to salivate So she lay there drooling on her pillow "
. מעבר לזה , זו רג'ינה, וזה פסיכי במהותו ואני לא חושבת שיש יותר מדי דברים ספציפיים להצביע עליהם, אבל יתכן שלחבר'ה פה יש פרשנות אחרת.

אני כל כך אוהב את הדברים שהיא

מחביאה בשירים שלה.. דרך אגב מישהו הצליח להגיע לתובנה קצת יותר ברורה של Ezra Pound ? עזרא פאונד היה משורר אמריקאי (ואנטישמי) שחי באירופה בתחילת המאה הקודמת. אבל השיר עוסק הרבה בעזרא המקראי ובחזון העצמות היבשות (שמקרימות עור ובשר) של יחזקאל שאותו עזרא הגשים asked me which books as of late I have read. (מצד אחד ספרי שירה מודרניים של עזרא פאונד ומצד שני books of late הם ספרי נביאים אחרונים) And whether I could spare a pound Of flesh To cover his bare bones. בנוסף קיים איזה סיפור על עזרא פאונד אחד שביקש מחבר שלו שילווה לו פאונד של בשר. אני לא ממש מכיר את הפרטים ולא מצאתי על זה מידע באינטרנט. אבל מישהו הצליח להבין את הקשר בין הסיפורים המופיעים בשיר ומה בדיוק הכוונה? אור.

double O S

New member
חחחחח אוי ואבויO_O../images/Emo96.gif

מי היה מאמין שהיא יכולה להיות יותר מוזרה ממה שחשבתי בהתחלה
תודה גל^^

double O S

New member
לא ידעתי שאתה פה מה;[../images/Emo96.gif

אבל הנה- אומג איגור מה אתה גם כותב פה שיואו היי איגור מה שלומך אני מתגעגע#$%)@#&$%)@&#$%#$

noosh

New member
פור ליטל ריצ' בוי

דווקא נראה לי די מובן, לא? בחור עצלן, מפונק ועשיר, שחי חיים שזורמים ומתנהלים כמו שצריך (לכאורה), והוא מנסה להתאים את עצמו אליהם (ואל היותו בחור מפונק ועשיר, מהמעמד העליון). אז הוא קורא ספרות גבוהה (פיג'רלד והאמינגווי) ויושב בבתי קפה, אבל באיזשהו מקום הוא לא מצליח לחיות את הסגנון הזה. הוא לא מצליח לאהוב את חברה שלו ואת אמא שלו (דמויות נשיות, כמובן), מסיבות טפשיות שכאלה (היא חושבת שהיא שמנה והיא לא ובכל זאת הוא לא מצליח), למרות שהוא יודע שהוא אמור. ונראה לי שזה הקטע - שהוא אמור, שזה מה שנדרש ממנו והוא לא מצליח. והוא מרגיש לבד כי מסביבו כולם כן שקועים במערכות היחסים שלהם, ורק הוא תקוע באיזה מחסום שלא מאפשר לו להתנהג כמו כולם, אז הוא בעצם בחור עשיר, צעיר ומסכן. (איזה יופי זה poor, גם מסכן וגם עני). אה כן, וזה גם באופן כללי כזה, על החיים שהם כביכול חסרי דאגות ומלאים בתוכן, שהם בעצם ריקים וחלולים ומלאים בדברים שצריך לעשות ולהרגיש ולא באמת מתאימים לכולם.

GnarledCynic

New member
הוא עצמו

לאו דווקא יושב בבתי קפה. אלה פיצג'רלד והמינגוויי הסופר-חכמים שמבלים כל הזמן בבתי קפה (ושותים יותר מדי אלכוהול). סתם, נו, הערה קטנונית מטופשת. יכול להיות שהבנת איזה אלמנט רעיוני בפלבלובס דוטר? אני משתגעת מסקרנות. רג'ינה, לוסיל, הבת של פבלוב; הכל כ"כ מבלבל!

noosh

New member
הממ, לא יודעת לגבי פאבלוב

לא הצלחתי למצוא מי זו לוסיל (חשבתי שאולי זו לוסיל בל, מ-I Love Lucy, אבל אני לא מכירה מספיק את הסדרה או את הבחורה).

GnarledCynic

New member
תגובה של מישהו ב- songmeanings.net

I have a friend who met Regina once, and he asked her about this song (because it's really weird)... She said it was inspired from a book she once read, unfortunetly he forgot the book title but... Whatever the book is, it would probably explain the Lucille part...

למעלה