2 שאלות

אני.....

New member
2 שאלות ../images/Emo13.gif

היי כולם, יש לי שתי שאלות שכבר כמה זמן מעניינות אותי... 1. מין אנאלי - האם באמת זה נותן לבחורה איזשהי תחושה של כיף וגירוי??? אני שואלת מבחינה מדעית. הרי לפי דעתי אין לבנות איזו נק' גירוי שם ונראה לי שרק אם במקרה ובאותו זמן יש איזה חיכוך במקום אחר שכן ידוע כמגרה, רק אז אולי תהיה תחושת הנאה מהפעולה. אני קראתי בכל מיני כתבות ונשים מדברות על זה ככן פעולה שמהנה, ולי זה נראה פשוט מוזר ...אז אחת ולתמיד מהי האמת? 2.האם זה נכון שלאחר שפיכה של הגבר, הזרעים לא מתים ישר? כלומר אם לצורך השאלה אני לוקחת זרע בן יום ושמה בנרתיק, יש מצב להריון? חבר שלי טוען שהם מתים ישר בגלל הטמפ' אבל אני טוענת שהם יכולים לשרוד כמה ימים. מה נכון? תודה לכולם~~~! אני.....

אני.....

New member
אופס ושכחתי...

כשמשתמשים בקונדום, יש טעם להשתמש בחומרי סיכה? כי גם ככה יש על הקונדום.... תודה שוב!!!

BodyCount40

New member
את...

האמת שאם קוראים לך אני (ANNE) אז זה כבר עושה את כל הסיפור אחחרת
לגבי תחושת ההנאה - קשה לענות על זה יש כל מיני סוגי אנשים שנהנים מדברים כל כך שונים אין הגדרה למה מהנה ומה לא ... תעשי מה שעושה לך טוב, אבל לפני שאת שוללת דברים - לפחות תשקלי אותם בשנית, לא אמרתי תנסי קודם

daniella1980

New member
תלוי אישה כנראה

1. לי אישית היו חוויות לרוב חיוביות שהעניקו לי גירוי של ממש ותחושה של כיף. אם אין את זה ואפילו יש תחושה לא נעימה - אין מצב שממשיכים - פשוט עוצרים. קשה לי להסביר, אבל כשהחדירה עמוקה, יש תחושה מאוד מגרה ונעימה. אבל זה רק אחרי שאת מגורה היטב מינית וכל האיזור מסוכך היטב. אפשר ורצוי לאונן תוך כדי, ואז בכלל אפשר להגיע לסיפוק מיני משובח. 2. הם לא "מתים". הם חיים 72 שעות בתוך הנרתיק\הגוף ומחוץ לו הרבה פחות מזה. אם שכבת עם מישהו ולמחרת או אפילו יומיים אחרי זה שכחת גלולה למשל - יש סיכון להריון בדיוק בגלל זה (יש עדיין נוזל זרע בתוכך ולא לקחת גלולה - ייתכן ביוץ בעקבות ירידת רמת ההורמונים ואז תיתכן התעברות.)

תשובות

1. בפי הטבעת ריכוז מאוד גדול של קצות עצבים. גם נשים נהנות ממין אנאלי 2. תלוי באיזה תנאים היה הזרע... תנסי ותגלי לנו

למעלה