2 שאלות תם

thecatlady

New member
2 שאלות תם

אתן מדברות פה מדי פעם על כרטיס חבר, כחדשה בפורום, איזה כרטיס זה ואיך מקבלים אותו? והאם מישהי יודעת על חנות באיזור הרצליה שמוכרים מנגנוני שעונים?

שמיימית

New member
נדמה לי ברחוב הנדיב יש חנות אומנות

בטוח יש שם וכרטיס זאת לילך
לשלוח במסר בקשה

thecatlady

New member
../images/Emo51.gif שימיימית יקרה

שלחתי ללילך מסר (עד שהבנתי מה זה) אבל את החנות לא הצלחתי למצוא בדפי זהב... יש אפשרות ליותר פרטים אולי????

שמיימית

New member
צר לי זה ממש מזכרון קלוש את מהרצליה

אם כן זה מול העירייה נדמה לי לא הייתי בחנות אבל פורסמה הודעה בעבר בקול הכפר אבל בלוחות בפורום Rinutza פרסמה על קצה המכחול רח´ הנדיב בהרצליה, בחלק שקרוב לסוקולוב - חנות שמתמחה בדברי עץ - מוצרי עץ, צבעים וכו

thecatlady

New member
שווה לבדוק

יופי תודה, אני אנסה להגיע לשם היום אני מקווה למצוא שם כי יש לי רעיון ואם אני לא אנסה לבצע אותו אני אשתגע

thecatlady

New member
זה באמת טוב לדעת

יש לך אולי מושג איפה? אני באמת זקוקה לאיזו רשימה של חנויות של תחביב ופנאי באיזור זה עוזר לי מאוד, תודה

שמיימית

New member
מאוד פשוט בפורום למעלה בטאג ליין

רצה לה רשימה של חנויות שיש בהן הנחות ואז תוכלי לגלות חנויות שקרובות אליך בנוסף יש בתוך לוחות חנויות שאנשים פרסמו ויש שם כל מיני חנויות יש באחוזה ברעננה את פנינת האומן וחוט השני ברוטשילד בכ"ס ליד המוניות ויש עוד מלא בת"א חולון וכו´ רק תציצי ברשימות ותראי מה נוח לך להגיע

thecatlady

New member
זה נהדר, כבר הדפסתי הכל

סליחה שאני מתלהבת אבל מזמן לא נתקלתי בפורום כזה מקסים

thecatlady

New member
הייתי אתמול בחנות בהרצליה

ברחוב הנדיב "על קצה המכחול", הייתי עוברת לגור שם, קניתי שם מנגנוני שעון ב10 ש"ח, יש יותר יקרים אבל למה שאני רוצה זה מספיק וקניתי גם פריימיר קצת יקר אבל נראה לי שישאר להרבה זמן אז לעבודה והרבה תודה

למעלה