2 שאלות קטנות

blasi

New member
2 שאלות קטנות

1. מה הנושאים שבאים אחרי הזינוק בעלייה? 2. כמה זמן בערך יקח ללמוד את הנושאים האלו(כמה שיעורים?)?

BE GIRL

New member
וואי זה שאלה אינדיוידואלית

לכל מורה שיטה שלו אני זוכרת מורה שלי לימדה אותי זינוק נראה לי שיעור 3 או רביעי מה בא אחר כך תחכי ותצפי להפתעות אצלי היה ככה זינוק הסתכלות נכונה במראות מעבר נתיבים עם יש מכשול פניות ימינהה פניות שמואלה חניה ברווארס חניות בניצב מעבר בין מעברים צרים וטסט

blasi

New member
וואי,אוי ואבוי.

אני בשיעור 15 וביצעתי רק את הזינוק בעלייה(זה היה הרבה לפני ה15 אבל מאז אנחנו רק נוסעים). יש מצב להספיק את כל זה עד השיעור ה28 או שכדאי לעבור מורה? כמה שיעורים בערך לקחו כל הנושאים האלה?

lsd600

New member
מה ז"א "ביצעתי רק את הזינוק בעלייה"

? מה עשית בכל השיעורים? רק זינוק בעלייה 45 דקות? את לומדת את הכול, פשוט לא באופן רשמי, כמו:"היום נלמד ככה וככה..". הלא כן?

blasi

New member
אממ לא בדיוק

הסתכלות נכונה במראות עוד לא למדתי(הוא אמר שזה הנושא הבא),פניות גם כן לא... אממ הוא אומר שהוא רוצה לראות איך אני נוסע(שאני אתרגל קצת) ואז נעבור לנושא הזה. פניות לא עשיתי,רוורס גם לא,ואף לא חניות. אני לא חשבתי שאני בכזה פיגור עצום. השאלה שלי היא אם בהנחה שאני מלחיץ אותו עכשיו לסיים הכל עד שיעור 28,יש סיכוי או שהאפשרות הכי טובה היא להחליף מורה?

lsd600

New member
כנס.

בקשר לחנייה זה בסדר. יש מורים שמלמדים גם בשיעור 20. אבל פניות ומראות וכל שאר הדברים הבסיסיים היית כבר צריך ללמוד. יכול להיות שלמורה שלך פשוט אין סדר לימוד הגיוני והוא סתך מושך או שלך פשוט אין כל שליטה בדוושות ובהילוכים ולכן הוא מחכה לתזמון כדי להתחיל, שגם זו סיבה לא מספיק טובה. תגיד לו שיזרז עניינים, אתה רוצה רישיון. אם הוא ממשיך למרוח, שקול לעבור.

BE GIRL

New member
כמו שאמרתי כל אינדיוידואלי

לכל מורה שיטטת לימוד לו והוא מתקדם לפי רמה של תלמיד

lsd600

New member
איזו מין שאלה זאת?

זינוק בעלייה לומדים ממש בהתחלה. אולי בשיעור 2-3. כל מה שבא אח"כ זה כמעט הכל...

למעלה