2 שאלות קטנות

itaf10

New member
2 שאלות קטנות

היי 1. איך מסירים כתם חלודה ממכנס לייקרה-כותנה בגד אירובי (אלסטי). 2. הטלויזיה שלי TCL דגם EC2111 החליטה לשבות. לא נדלקת משום מה. כל מה שניסיתי לא הצלחתי להדליקה.(די חדשה קבלתי אותה במתנה ואין כתובת לתיקון ותלונות) האם משהו יודע, מי נותן שירות לטלויזיות הללו. או לחילופין משהו טכנאי שמכיר ויודע את הטלויזיה ומוכן לבוא ולתת את השירות בבית.

מלחיה

New member
תשובה קטנה| המלצה|

בקשר לטלווזיה. יש לינק מעולה לשידרוג טלוויזיות שבורות/מקולקלות/מיושנות/שחור-לבן וכו´ מצאתי אותו דרך מנוע החיפוש של גוגל, אני לא זוכרת בדיוק מה הוא היה, תנסי בהצלחה

itaf10

New member
כפי שציינתי הטלויזיה די חדשה

לא שבורה, לא מיושנת ולא שחור לבן....(נכון לא משהו
בכל מקרה תודה על ההצעה. מקוה שיהיה עוד משהו שיכנס ויעזור לפתרון הבעיה.

חדשה מקופסא?

מזה לא נדלקת? - בטוח שיש חשמל באותו שקע? ב-ט-ו-ח??? אתה מנסה להדליק מהשלט או מהטלוויזיה עצמה? האם הנורית האדומה הקטנה - דולקת? (אם יש כזאת) האם כשאתה מנסה להדליק אותה - היא מראה סימן חיים כשהוא? ז"א נדלקת וניכבת - או עושה רעש כלשהוא? בקיצור - פרט פרט....

itaf10

New member
אין כל סימן חיים...

אין נורה אדומה לסטנד ביי. עשיתי RESTART שום דבר לא עזר. פשוט שבק חיים. לא ע"י לחיצה על הPOWER (נלחץ ללא נורה) ולא ע"י השלט פשוט אין תגובה. הטלויזיה חדשה מהקופסא (היתה ארוזה כחדשה), פשוט זכיתי בה זה כל הסוד. (בערך שנה).- אין היום כתובת גם לא הייתי פונה. לא הייתי קונה מדגם זה מראשיתו. (קיימים עוד 2 בבית)...

shonshon5

New member
נו באמת........... מי לא יודע?

החברה הזו, TCL, בראשי תיבות: TV Can´t Light-up ככה זה. It´s not a BUG. It´s a FEATURE אבי

R750-Girl

New member
look who´s here!

I have TCL TV as well - 34" but I cant tell u where or who fixes it.. Try going to just an ordinary electronic place - it might that the main circuit is dead or smtg...

mr-j

New member
תשובה בלי פתרון

אם הטלויזיה שלך יצאה לפנסיה לפני כשבוע יכול להיות שקרה לך מה שקרה לי-ברק פגע לי בבית\עמוד חשמל\כבל\אנא ערף והשמיד לי טלויזיה וידאו והכי גרוע-את המודם של המחשב!!! אז אם בשחזור לאחור הטלויזיה הפסיקה לעבוד אחרי לילה גשום ויש לך ביטוח לתכולת הדירה(שכולל נזקי טבע) נסה להפעיל את הביטוח אם לא -תנחומי בכל אופן כשסוער בחוץ מומלץ לנתק מהחשמל מכשירים שלא משתמשים בהם בלילה (מערכת וכו´) ביחוד בדירות ישנות בהן אין שום הגנה ושיהיה לכולנו אחלה יום סלאמת וכל טוב

itaf10

New member
אינני זוכרת במדויק באם לילה קודם

היה סוער במיוחד. אילו זו היתה הסיבה כל יתר מכשירי הבית המחשב שהיה בפעולה כל הזמן וכן 2 הטלויזיות האחרות בבית לא נפגעו. כך שנצא מתוך הנחה שזו לא הסיבה ליציאה לפנסיה לפני הזמן... סתם למחרת נסיתי להדליקה כרגיל והיא לא הגיבה כלל כולל המנורות... דרך אגב, משהו יודע איזו תוצרת זו??? לבל נשמיץ אותה היא עבדה די יפה, לא נדרש ממנה עבודה מיוחדת ותפקדה טוב.

some boy

New member
פתרון לטלויזיה!

אם יש לך ביטוח לדירה, אז יש בו סעיף גם לגבי מוצרי חשמל. כל מוצר חשמל כמעט או בלי יוצא מן הכלל שנרכש עד 10 שנים מבוטח תחת הביטוח של הדירה (מזגנים, טלוויזיות, מקררים ועוד). פני לסוכן ביטוח שלך לפרטים נוספים או צרי איתי קשר במסרים.

למעלה