2 שאלות פרקטיות

• פותח הנושא DLS2
  • פורסם בתאריך

DLS2

New member
2 שאלות פרקטיות

היי שוב 1. פרטים אישיים ביומן חלומות: מה ניתן לעשות כשיש דברים שלא נוח לרשום אותם ביומן חלומות, שמא אחד מבני הבית יקרא את אותם דברים? כי אם כבר החלטתי לרשום יומן חלומות, אז חשוב לי לרשום הכל... 2. שינה סדירה ותירגול: איך מומלץ לנהל את הזמן, כך שיהיה אפשר להתעורר באמצע הלילה לצורך תירגול, כשלמחרת יש יום עבודה\לימודים? אני מאוד רוצה לשמור על לפחות 7-8 שעות שינה סדירה ולתרגל חלימה צלולה בלי שהדברים יפריעו אחד לשני וכמובן לערנות בבוקר המחרת.... תודה לעוזרים...

makron2

New member
היי

1.באמת יש פרטים שעדיף שיהיו חסויים,תנסה לרשות מעיין קודים שיזכירו לך על מה מדובר - אפשר גם להשמיט מעט פרטים או להחביא את היומן. 2.לפעמים תרגול לילה אכן פוגע בעירנות וכורם לעייפות,אני אישית קם כמעט כל לילה לשירותים אז אני מנצל את ההתעוררות הזו ומשתדל לבצע את תרגול הלילה בזמן זה שאצלי הוא כולל ביצוע מיילד(כמה דקות)כי ויילד גורם לי לעייפות ביום+מאמץ ועירנות בלילה אז ואני מעדיף לבצע ויילד רק בימים שיש חופש אחריהם - כמובן שתמיד אפשר לישון שעה אחת מוקדם,במיוחד אם ביום שקדם עשינו שיטה וזה פגם בעירנות שלנו,למזלנו שעות שינה אפשר להשלים ולארגן. - צריך להיות קשובים לעצמנו. במידה ונרדמים מהר מידיי ומתקשים לבצע שיטה כי צריך ריכוז מסויים תמיד אפשר לעורר את עצמינו בכמה סטירות קלות

DLS2

New member
:) תודה

1. זה קטע פשוט מתסכל. כי יש חלומות מדהימים שאפשר לחלום וחבל לי לפספס את הזיכרון החמקמק הזה בכך שאמנע מלכתוב אותם \ או לכתוב את פרטי החלום בקודים. לא נורא \: אני מניח שאין מה לעשות מעבר לזה (חוץ מלגור לבד).. 2. אני חושב שאנסה מידי לילה להכנס במודע לחלום, אחרי 6 שעות שינה (והליכה לשירותים+שטיפת פנים - ולא שעה של עירנות). אולי אנסה לאמץ את שיטת הסטירות אם אני רואה שאני שוקע בחלומות מהר מידי ללא הכרה. אולי. תודה רבה

makron2

New member
הבהרה...

בקטע של הסטירות התכוונתי שאפשר להשתמש בהם רק ככלי לעורר קצת את עצמנו רק ברגע שמתעוררים באמצע הלילה, בזמן ביצוע שיטה הדבר רק יפריע. - במידה ואתה נרדם מהר מאוד אתה גם יכול לשנות תנוחה לתנוחה שבה תתקשה להרדם באופן מלא כדיי לשמור על עצמך ער - זה לזמן ויילד כמובן כי במיילד צריך להרדם בחזרה וצריך לציין שהדבר(שינוי התנוחה)יגרום לעייפות. - להכנס לויילד עצמו יש הרבה טכניקות. בקשר ליומן אפשר להחביא אותו למשל בתוך המארז מחשב/רמקול גדול בנתיים אם הוא בעל צורה מתאימה ואם זה הכרחי. - רק בזהירות. לדעתי האישית מיילד זו שיטה יותר נוחה.

DLS2

New member
אוקיי

אחלה.. כן. אני צריך להרגיל את עצמי להתעורר באמצע הלילה ואז אבדוק מה הכי הולך לי

makron2

New member
בקשר לבחירת שיטה...

אני מציע שלאחר שתבצע שיטה לפי בחירתך תרשום את ההתקדמות/החלום שהיה לך פה בפורום,כדיי שנסייע במידת האפשר.

למעלה