2 שאלות על 301!!!

• פותח הנושא P3H2O
  • פורסם בתאריך

Phoebe again

New member
רד לשירשור של הדוליז ובהודעה

האחרונה בשרשור תמצא קישור לאת שמסביר הכל על איך מכינים דוליז... אם הקישור לא יעבוד בפעם הראשונה נסה עוד פעם.

charmedmen

New member
תראי

באתר ההוא לא מסבירים טוב ואני לא מבין אז אם את יכולה תלמדי אותי את בבקשה

Cole cohen

New member
איתמר איתמר איתמר ... איפה ´תה חיי?

לדוגמה חור שאי אפשר להסביר... ואפילו 2... 1 באיזה שנה נולדה פרו? לפי עונה ראשונה היא נולדה ב1971... לפי עונה שנייה שלישית היא נולדה 1970!... איך תסביר ותסגור את החור הזה? 2 באיזה מחזור (של הבי"ס) פייפר? לפי עונה ראשונה פרק 22 : "את ג´ואן הרטס היית עם פייפר במחזור 1992 בתיכון בייקר..." לפי עונה 3 פרק 9 (coyote piper)... זאת הייתה פגישה של "אחרי עשר שנים"... והשנה (נאמר בפירוש) 2001!... כלומר היא הייתה מחזור 1991... איך את זה תסגור?

Ophel McNeil

New member
בבקשה!

*מגלגלת עיניים בבוז* זה לא חור, זה פשוט תאריכים. זה סתם משהו דפוק, נכון, אבל כשאומרים חור מתכוונים למשהו ממש לא הגיוני בעלילה. חור למשל, הוא כל 1X17 הלא הגיוני. למה פאטי ופאני לא פשוט גנבו את הטבעת וביטלו את הברכה לבד? למה ניקולס בא לאחוזה, שם הוא יתמודד עם ארבעה מכשפות בעלות כוח? למה הוא לא פשוט הרג את פאטי, גנב את הכוח של ושל פיבי, ואז הרג את ליטל פרו ופייפר? טיפשי.

Cole cohen

New member
זה אכן חור... וגם מה שאני כתבתי...

אמנם זה חורים שקשורים לתאריכים אבל הם עדיין מוגדרים בתור חור!...

HuGo Hell

New member
יש עוד חור כזה ^^;;

ב103 פיבי אומרת שהוא שלח להם כרטיסי יומולדת "Phoebe: He sent us birthday cards" ב219 "Piper: Wait, wait, Phoebe. Um, don´t you wanna sign dad´s birthday card?" "Phoebe: Why? He never sends me one." חור

HuGo Hell

New member
ועוד חור..

ב103 הוא אומר שהוא נילחם עם פאני אחרי שאמא שלהן מתה שהן לא יקבלו את הכוחות! ופיבי הייתה בת שנה וב117 הוא עזב את הבית בכלל ופאטי הייתה חייה ופיבי עוד לא נולדה איך תסבירו את זה?

Ophel McNeil

New member
אבל פיבי הייתה בת שלוש

כשפאטי מתה. אז הוגו טועה, או התסריטאים? בכל אופן, חרו שאותי עצבן - למה, בשם האלוהים, גרמס לא כתבה את הלחש לחיסול הוויגמן בספר הצללים?!

HuGo Hell

New member
נכון באמת למה היא לא רשמה את זה?!

היא נתנה להן ליזכור את זה וזה היה טיפשי מצד פאני כי במזל פיבי זכרה את הלחש, ולא הן היו מתות, ככה שזה היה מאוד טיפשי לא לרשום את זה בספר. ~~

HuGo Hell

New member
גרבג´!!!!!

אחרי שהוא אמר שהוא נאבק עם פאני אז פייפר או פיבי או פרו אומרת "בגלל זה עזבת אותנו?, כי לא הצלחת להילחם בסבתא?" והוא לא ענה כי זאת הסיבה!! זה חור!!

Ophel McNeil

New member
זה מוזכר גם ב 3X10,

אז אולי זה לא חור, ואולי הוא נאבק עם פאני עוד לפני שפאטי מתה. הרי פאטי בטח הייתה יותר סלחנית, ואולי אפילו נוטה לצידו, אבל פאני לעומת זאת התעקשה נורא שהן יהיו מכושפות.

HuGo Hell

New member
נכון גם נאמר שהוא רב עם פאטי..

שהוא לא רצה שהן יהיו מכשפות ואז הוא רב עם פאטי

HuGo Hell

New member
עונה אחת קשוה לעונה שלוש ../images/Emo62.gif

בפרק בעונה אחת שפיהי מקבלת חיזיון לעבר ואומרת "אוי אני קיוויתי שהכוחות שלי יגדלו שאני אוכל לעוף" היא קיבלה כוח ריחוף 301 ב101 Piper: Don´t tell me you put on a black conical hat and spent" the night flying around the neighbourhood on a broomstick?" ופיבי ב304 באמת עפה עם כובע שחור על מטטה ועוד בלילה!!!! לא מצאתי שירשור לשים את זה ^^;;

P3H2O

New member
טעות קטנטנה! פייפר אמרה מסביב

לשכונה!!! השכונה שלהם לא הייתה קיימת כשהם חזרו לעבר!

HuGo Hell

New member
*נופל* עזוב אני לא הולך להתווכח...

איתך.. איתמר אז מה עם אין את השכונה?? היא עדייף עפה על מטטה עם כובע שחור!! אז זה רק מה שמעניין לא השכונה או רחוב או משהו אחר!! ~~

למעלה