2 שאלות על שמנים

2 שאלות על שמנים

האם יש בעיה עם נרולי בהנקה? אם כן - מה הבעיה? שאלה שניה: אתמול כשנכנסתי למיטה, לא הצלחתי לנשום ובעלי החליט שהוא בוחר לי שמנים. שם לי עץ התה, נרולי וברוש. ברגע שהוא סיים לשים אותם על יד הראש שלי, הרגשתי שאני לא מסוגלת לפתוח את העיניים ואני לא מצליחה לשלוט בשינה שנופלת עלי ונרדמתי בשניות. מה הסיבה למה שהיה? (הייתי עיפה, אבל לא כמו מה שהרגשתי אחרי שהוא שם לי את השמנים).

b i l b y

New member
שלום אשרי האשה

ראשית חשוב לציין שכל השמנים האתריים חודרים למחזור הדם בהרחה, הנחה על העור, אמבטיה ועוד...יש שמנים שעשויים להיות אלרגנים, וכאלה שהם בעלי רעילות גבוהה. השמנים מתפנים מהגוף בין 3-6 שעות ולכן בזמן הנקה רצוי להשתמש בשמנים אתריים רק כשנוצר צורך הכרחי, וגם אז רק במינונים נמוכים ובשמנים שבטוחים לתינוק. נרולי נחשב לשמן ידידותי ובטוח יחסית. לשם מה השתמשת בו ובאיזה אופן? ולשאלתך השניה, קשה להצביע על סיבה אחת שתסביר את השינה שנפלה עלייך ככה פתאום. השמנים שבעלך בחר עבורך עשויים להשפיע על כל מיני רבדים. באיזה מינונים הוא השתמש, האם בסינרגטיקה(שמנים טהורים שאינם מהולים בשמן נושא) האם מהל אותם בשמן? האם בהנחה ישירה, טפטוף, על הכרית, האם באמצעות מבער? האם הניח רק את הבקבוקים? מה זאת אומרת בחר שמנים? האם הוא מטפל בארומתרפיה? האם אתם מחזיקים מבחר גדול של שמנים אתריים בבית? אם אדע פרטים נוספים אולי אוכל לענות לך. וסלחי לי על מתקפת השאלות. חג שמח

הוא טפטף אותם ע"י הכרית ללא שמן נשא

והוא לא למד ארומתרפיה. יש לנו שמנים לשימושים שונים, כאשר השימוש נעשה בהדרכה בדר"כ (חוץ ממה שאנחנו כבר למדנו מהנסיון).

b i l b y

New member
מעניין מדוע הוא שלף דווקא אותם?

מה השימושים שלכם לשמן הברוש? אגב, הניסיון שצוברים מלימוד עצמי ומהתנסות אישית הוא הרב ביותר לטעמי. ואני לרגע לא מפקפקת באינטואיציה של בעלך, להפך!!! מרתק לשמוע שהשמנים שבחר השפיעו כל כך מהר וכל כך עמוק. את יכולה לספר מה עבר עלייך באותם רגעים של מועקה? האם פחדת ממשהו?

b i l b y

New member
קראי ואולי תגלי לבד מה סייע לך,

ונתחיל עם שמן אתרי ברוש "ונוס, מים, פלוטו, עקרב ומאזניים הברוש לא יגדל לאחר כריתתו, כך מרמז את קביעותו של המוות, עדיין משמעות שמו הוא - "נצחיות החיים". בבתי קברות נשתל כסמל עתיק וקדמון של נחמה, עידוד ותנחומים כמקור לנחמה, משתמשים בו להרגעה ושיכוך, וכדי לנחם מעברים, תהליכים ושינויים מכל הסוגים, במיוחד במצבי אובדן – של חברים ואהובים או לסיום מערכות יחסים ושותפויות. הברוש משחרר ומקל, מרגיע ומאפשר להרפות מאבדנים ומקדם ריפוי באמצעות הפעילות המרגיעה והמשככת, פועל כסם הרגעה. עוזר ומסייע בתהליכי מעבר ושינויים, כמו כן, בשינויי קריירה, כאשר עוברים בית או דירה, ובשביל החלטות עיקריות, חשובות וגדולות בתחום הרוחני שאדם עושה עם עצמו. באיי קפריסין הברוש מקודש, היה מוקדש לאפרודיטה – אלת האהבה שנולדה מהקצף, מתא זרע ולחות , ולכן, פעיל דרך השחלות. ברוש מאוד מועיל ועוזר בגיל המעבר ולבעיות מחזור. יש לו סמליות מיוחדת לבשלות הנשית, כוח וחוזק, ושימוש בעל עוצמה גדולה בטקסים של פולחן בגיל המעבר. יש הטוענים שמקל, מרגיע, משחרר ומרפה עצבות, למרות זאת, מאפשר לאדם להיות ישיר וגלוי לב, ולהביע גלויות את התחושות בכנות, עוזר לעמוד איתן למען עצמנו מתוך גאווה וכבוד עצמי אפוף סוד. יש בו היכולת לשכך כעס, מטהר את הרוח ומסיר עקבות רגשיות. הברוש מחטא, פועל נגד שיגרון והתכווצויות, מרפא צלקות, מכווץ כלי דם, מחזק בריאות ומרגיע. מסדיר את המחזור החודשי, חשוב ביותר להיזהר מהשימוש בו בזמן הריון. יש לו השפעה מיטיבה על עורקים מורחבים – דליות ברגליים. טוב במיוחד לבצקות, דימום רב, במצבים של אי שליטה על ההפרשות. טוב למצבים של גיל המעבר וחוסר איזון הורמונאלי ועצבנות. חלק מהברית הישנה, התנ"ך, שלשת המעגלים (הספרות) בעץ החיים, אשר נותנים תשובה מהי חוכמה – מקור החוכמה, המרמזים שעצבות, צער ויגון מביאים חוכמה."

הברוש משמש לפתיחת נשימה כשיש

אף סתום. בכלל לא מועקה. לא יכולתי לנשום אז הבחירה של עץ התה וברוש מובנת. הוא יודע שאני אוהבת נרולי וכנראה החליט להוסיף. בשניות הרדים אותי וישנתי טוב. האף לא נפתח אבל גם לא התפתח כאב ראש כתוצאה מהאף הסתום.

b i l b y

New member
גם הברוש וגם עץ התה נחשבים לשמנים

ממריצים ומעוררים וריחם חריף ודומיננטי. הנרולי הוא אכן שמן בעל השפעה מרגיעה, למרות שבסינרגטיקה הנ"ל השפעתו פוחתת. לאף סתום יש שמנים שבעיני עדיפים על הברוש כמו שמן אקליפטוס רדיאטה שאפשר למרוח אותו נקי בפתח הנחיריים. גם השימוש בעץ התה לצורך העניין לא כל כך ברור לי, הדס ולבונה בשילוב עם הנרולי במבער ולא ישירות על הכרית יובילו את הגוף והנפש בצורה עדינה ונעימה לשינה רגועה. ולגבי המועקה שלא היתה, אני שמחה שבסה"כ דובר על אף סתום ולא יותר |@

למעלה