2 שאלות על מנוגון

פאקא

New member
2 שאלות על מנוגון

עברתי מגונל - F למנוגון התגובה בינונית והמינון הוגדל (גונל F לקחתי אמפולה וחצי ועכשיו עם מנוגון הגעתי לשלוש) האם מישהי יודעת אם זו תופעה מוכרת? וגם לגבי 3 אמפולות... האם מספיק לדלל אותן באמפולה אחת של נוזל או שכדאי יותר מאחד?

מניסיוני

אני לא לקחתי גונל, רק מנוגון מהתחלה. בהתחלה 2 והגבתי נהדר איזה 4 חודשים. בהמשך זה נחלש ובאמצע הטיפול הרופא העלה לי ל-3 והיתה תגובה מצויינת, וגם נכנסתי להריון (שלא הצליח). גם את הסיבוב הזה, הראשון מאז ההפלה, התחלתי עם 2 אמפ' ובאמצע הוא הגביר ל-3. לגבי הדילול: אני מדללת 3 אמפ' עם 2 מדללים. בהצלחה

neta2

New member
מנוגון וגונל

לגונל אף ולמנוגון יש תפקיד שונה. עד כמה שאני יודעת (לפחות כך זה אצלי) גונל נותנים בד"כ ליצירת כמות של זקיקים ומנוגון נותנים לאחר שנוצרו מספיק זקיקים וכעת רוצים שיגדלו. מה הכוונה בתגובה בינונית? נתנו לך מהתחלה מנוגון? כי אם כן, אזי אינני מכירה פרוטוקול כזה ואולי בגלל שהשפעתו של המנוגון היא קטנה מזו של הגונל קבלת עכשיו 3 אמפולות במקום אחד. יכול להיות שתגיעי לכמות יפה של זקיקים רק בקצת יותר זמן. אני מדללת 3 אמפולות באמפולה וחצי של נוזל. כך אני עושה תמיד. בהצלחה

פאקא

New member
תודה

גם אני ניסיתי הערב עם אמפולה וחצי של נוזל וזה היה בסדר, רק רציתי לוודא שאני לא עושה שטויות... בתגובה בינונית, כלומר הזקיקים גדלים לאט יותר מבעבר, הרופא לא התרגש ואמר שזה בסדר... וכן, אני לוקחת מנוגון מההתחלה, האמת שלמרות שהבנתי (אני חושבת) את ההבדל בינהם מבחינה "כימית" עוד לא הבנתי באיזה מקרים נותנים את האחד ולא את השני. (ולהיפך) ממה שראיתי הרבה מהמשתתפות כאן מקבלות מנוגון, למרות שגונל אמור לגרום לפחות תופעות לוואי, אז למה?

נועם@בת

New member
גונל ומנוגון שונים בהרכבם

הגונל מכיל 75 יחידות FSH שהופקו באופן סינטטי במעבדה. המנוגון מכיל 75 יחידות FSH ו75 יחידות LH שהופקו ממקור אנושי (ליתר דיוק משתן של נשים בגיל הבלות
). התגובה להורמונים יכולה להיות שונה, יתכן שלגונל את מגיבה טוב יותר, ויתכן שבטיפול הזה דברים הולכים לאט יותר. אם הדבר היחיד שמשתנה זה קצב הגידול אבל לא הכמות והאיכות, זה בהחלט נחשב לטיפול טוב. בהצלחה נועם

../images/Emo32.gif מה קורה לעמודי הפורום

מאז שהגיעה הפרסומת הזו של איור ודה הדפים בפורום שלנו נפתחים בצורה מוזרה. בפורומים אחרים [שמודבקות להם פרסומות אחרות] אין בעית בפתיחת עמודי הפורום. אולי יסכימו לקחת מפה את הפרסומת הזו????????

הכתב גדול ובולט ופתאום

כשפותחים הודעה אחת כל העמ' מתחרפן וקטן. זה קורה לא רק אצלי במחשב אלא גם במחשבים של אחרים. מוזר...

למעלה