2 שאלות על אלאניס:

just myself

New member
2 שאלות על אלאניס:

1. יש שירים שלה על בגידות במערכת יחסים? 2. היא מופיעה באירופה בקרוב, או רק בארה"ב, קנדה..? תודה

Rוית

New member
2 תשובות על אלאניס ../images/Emo13.gif

בקשר לשאלה הראשונה- השירים של אלאניס, 80 אחוז מהם מדברים על מערכת יחסים (בעקיפין או בצורה ישירה).
השיר שהכי נוגע בנושא הבגידה מצד הבן זוג והגילוי של אלאניס על כך, הוא your house. שיר נוסף וידוע שמדבר על מערכת יחסים שנסתיימה בצורה כואבת, ואפשר להשליך את זה לנושא הבגידה בגלל חלק מהמילים, הוא you Oughta know. כרגע לא עולים לי שירים שמדברים ספציפית על בגידות, למרות ששוב - שירים על מערכות יחסים יש בשפע.. בקשר לשאלה השניה, נכון לעכשיו אין תכנונים להופעות מלאות שלה (רק הופעות בתוכניות אירוח או הופעת אורח במופעים כאלו ואחרים) שכן היא נכנסת לאולפן להקליט אלבום נוסף בקרוב.. מקווה שעזרתי

just myself

New member
תודה רבה

אני אבדוק את המילים של your house, לא כ"כ זוכרת יודעת שהמון שירים שלה מדברים על מערכות יחסים עזרת, אבל ביאסת
ממש בא לי להיות בהופעה שלה שוב

Jagged chaos

New member
בקשר לאחד.

אולי לא כולם נכתבו על אותו בנאדם ולא כולם מדברים על בגידה - איכשהו כולם מדברים על מערכת יחסים דפוקה עם ניצול רגשי, מיני או כלכלכי.. all i really want you oughta know right through you Not the docotor Wake up your house Sympathetic character Are you still mad unsent Narcissus hands clean that particular time a man - מן שיר מחאה על כל הגברים... you owe me nothing in return surrendering bent for you

למעלה