2 שאלות [סקר] קטנות...

2 שאלות [סקר] קטנות...

1. יש קשר בין כאבי מחזור לצילום רנטגן? שמתי לב (כבר לפני כמה שנים...) שאחרי צילום יש לי מחזור-גהינום (מכל בחינה אפשרית, וסליחה על התיאור... הכל גושים גדולים, כאבים איומים, ממש "ללדת" את המחזור
) 2. היום התעצבנתי מאד בעבודה, מרוב כעס על מישהי- התפוצצו לי נימים בידיים וכל הוורידים התנפחו ומאותו רגע הבטן שלי התחילה לספר לי שהיא קיימת... הסתפקתי בכדור אקמול וזה לא עוזר.. לא כאבים חזקים, אבל כאב חד שמקרין לרגל ימין, כאב מציק.. יכול להיות שגם בפנים התפוצץ משהו?
(פעם ראשונה שאני במצב כזה, כי אותה אחת באמת עברה כל גבול אפשרי) מחר אני מתחילה מעקב זקיקים וממש פוחדת
פוחדת שיכאב במעקב, פוחדת שיכאב אחרי, במיוחד לאור מה שקרה היום... (מה שבטוח... האחות תמצא מהר את הורידים..
)

annabell Lee

New member
../images/Emo5.gif

1. לא. 2. מאוד הגיוני שבזמן מתח, הכאב עלול להתחזק. 3. מז'תומרת התפוצצו נימים בידיים??? 4. עצה אישית...שמישהו מעצבן אותך...תדאגי לעצבן בחזרה..במקום להתעצבן בעצמך...יש המון שיטות איכותיות לעשות את זה..במקום לגרום לעצמך נזק. תשנני את המוטו "יש לי אנדו', מותר לי הכל"

אז ככה...

העור מסביב לציפורניים התנפח והיה אדום מאד (ממש אדום-חום חזק), ובחלק אצבעות ממש היה דם בחיבור בין הציפורן לעור עיצבנתי אותה בחזרה תמיד, אבל תגידי לי את כמה בן אדם יכול לספוג... במיוחד כשבימים האחרונים הייתי חוטפת כל פעם הלם מחדש עד לאיזה רמות היא מסוגלת להגיע... אתמול זו בהחלט היתה שבירה
ובלי קשר, יש לי אנדו' מותר לי הכל
(גם לשתות כוס מים קרים ליד המחשב בעבודה
)

זואילי

New member
2 תשובות

1. שוברת את הראש ומנסה להזכר ולא מוצאת אצלי קשר בין צילום כלשהו לכאבי מחזור. 2. אם משהו התפוצץ אז לדעתי לא היית חושבת על אקמול. בהצלחה

תודה! ../images/Emo13.gif

שיעשעת אותי עם תשובה 2 (שהאמת כשקראתי אותה לא הבנתי מה עבר לי בראש כשחשבתי שאולי משהו התפוצץ
)

קודם כל להירגע ומהר!!!!

אני יכולה לספר לך,שאכן בכל פעם שמשהו נכנס אליי (ולא משנה מי ומה
) אני מדממת ,לפעמים הרבה ולפעמים קצת. ויש לזה גם מונח רפואי...נדמה לי (דיספראוניה)בבירור קצר של גוגל תראי את הפירוש. לא מבטיחה בכלל שזה מה שקורה אצלך כך שאל תתפסי למילה. נימים בידיים? ....נשמע כמו מלחמת עולם שלישית..מציעה לך להרגע מהר מאוד לפני שיהיו לך רשימת כדורים לשתות בקרוב מרוב "עצבים" יש המון דרכים להרגעות,ראשית,עשי לך מנוחה מרגיעה ופעילויות שאת אוהבת לפחות 3 פעמים בשבוע. אחחח,אנדו אנדו !! בריאות יקירה! והמון!

אני רגועה ../images/Emo9.gif

התכוונתי לכל צילום רנטגן (גם צילום של כף הרגל/כף יד וכו', שככל ידוע לי לא הכניסו לי שום דבר...) אחרי כל צילום מגיע מחזור מהגהינום! (ועשיתי מספיק צילומים כדי לעשות לעצמי "סקר" קטן שלי, ולדעת ש"מקרה" זה לא..) אני טיפוס מאד רגוע, לא הכרתי את עצמי באותו יום
מרוב שאני טיפוס רגוע, המחשבה הראשונה שלי היתה לקחת את התיק וללכת הביתה כדי לא להיות לידה ולהתעצבן
(מישהו אחר מזמן היה מוריד לה כאפה כנראה..) יש את הים ליד הבית, מרגיע!!
תודה לך

למעלה