2 שאלות (ספויילר)

2 שאלות (ספויילר)

שאלה ראשונה-מישהו יכול להסביר לי קצת על סוייר,אני מתכוון בפרק 8 התמקדו בו,אבל לא ממש הבנתי מה הוא?מי הוא?..מה קרה עם המזוודה עם הכסף?והקטע עם הבחורה בבית ושהוא ראה את הילד וביטל את העסקה?????אני צריך הסבר קטן על זה... שאלה שנייה-אני סיימתי לראות את פרק 9 עכשיו ואני רוצה לדעת האם כל האבודים שנימצאים על האי עדיין חיים בפרק 20?שחקנים מנימצאים על האי ימותו?אם כן מתי הרציחות יתחילו?אני לא רוצה לדעת שמות של אנשים שימותו!!

הרמוני

New member
אוי בשמחה..../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

סוייר: מה שהראו זה כאילו היה לו רומן עם אישה נשואה והוא שיכנע אותה לשלם לו הרבה כסף בשביל לסגור איזו עסקה. את הכסף האשה הייתה צריכה לקחת מבעלה ואז היא וסוייר היו בורחים עם הכסף. כשסוייר בא לבית שלה כדי לסגור את העסקה עם בעלה הוא ראה את הילד הקטן והתחרט על הכל, למה? בגלל שמישהו עשה את אותו הדבר לאמא שלו כשהוא היה קטן ויש לו טראומה מאז ופתאום הוא הבין שהוא הפך לאיש הזה שהוא שונא בעצמו. קייט מצאה את המכתב ובהתחלה חשבה שמדובר בו עליו אבל בסוף הבינה שהוא הילד הקטן ולא קוראים לו באמת סוייר... ברור? או להסביר שוב? לגבי המתים- ג'יי ג'יי פעם אמר שדמויות ראשיות ימותו בקצב, אם אתה ממש רוצה לדעת... (בלי שמות)
בינתיים מתה רק דמות ראשית אחת.

הרמוני

New member
אני חייבת לרוץ אז בקצרה

ג'יי ג'יי אברהמס היוצר הגאון של לוסת וזהות בדוייה המכתב שקייט מוצאת בפרק 8 שראית. אני באמת חייבת לרוץ אז הסבר מורחב יותר מאוחר כשאני יחזור.

הרמוני

New member
ו"לוסת" כמובן היה אמור להיות "לוסט"

לא שזה משנה זו מילה באנגלית אבל בכל זאת...
אני פשוט לא יכולה לקרוא לזה "אבודים", יקח לי זמן להתרגל...

TomZiZi

New member
תשובה סבלנית

ג'יי ג'יי זה המפיק- מר אברהמס. ולמה?! למה אנשים לא מסוגלים לחכות? בשביל מה תצטרך לראות את הסדרה אח"כ? בשביל הנופים? סדרה רואים דבר ראשון בשביל העלילה (אולי גם בגלל המשחק הטוב), אם יגלו לך את ההמשך של הסדרה, למה לך לראות אותה?

כנס...

אני לא לקוח הוט. אני בסך הכל שאלתי על פרק שכבר ראיתי(על סוייר).שאלה נוספת שלי הייתה האם יתרחש כבר רצח?והדגשתי שאני לא מעוניין לדעת שם. זה לא כזה נורא...

הרמוני

New member
חזרתי הבייתה! אבל אני רואה שכבר

ענו לך, בכל אופן אם בא לך עוד הסברים או עוד משהו לא ברור.. אני פה!

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כן אבל את זה רק מראים אחר-כך... בפרקים יותר מתקדמים... בפרק 8 רק מסבירים שלמישהו היה רומן עם אמא שלו כי הוא רצה לקחת את הכסף של אבא שלו ומאז הוא מחפש את האיש הזה ששמו "סוייר"...

colilon

New member
לא נכון|ספויילר|

המכתב שיש אצל סוייר זה מכתב שהוא כתב שהיה קטן לסוייר.... את המכתב הקריאו הפרק 8.... במכתב היה כתוב שסוייר גנב לאבא שלו את הכסף וגרם לזה ששני ההורים שלו ימותו... מה שאומר שכן בפרק 8 כבר יודעים על מות הוריו של סוייר...

הרמוני שאלה!!ספויילר

אני יודע ששאלתי כבר אבל אני רוצה לשאול שוב..אני סיימתי לראות את הפרק ה-14 ואני מחכה שפרק 15-20 ירדו..ועד פרק 14 אין מוות.את אמרת שדמות מרכזית תמות..באיזה פרק הדמות תמות?אל תכתבי את הדמות כזכר או נקבה שאני לא ידע אם זה גבר או אישה!! באיזה פרק יתרחש המוות?תודהההה

למעלה